Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 43.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t869228423T Offline
    t869228423T Offline
    ꧁༺☬NATALY☬༻꧂
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Можливо хтось має годувальний столик низький, для дітей від 2х років. Напишіть в приват. 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t1977882270T Offline
    t1977882270T Offline
    Komar .
    wrote on last edited by
    Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
    1 Reply Last reply
    0
  • t875596275T Offline
    t875596275T Offline
    Salenko Irina
    wrote on last edited by
    ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ хто поселився в районах центру, напишіть будь-ласка пару речень🙏🙏 що там є страшне чи небезпечне, просто куча пише що в центрі краще не селитись. Але гуляючи по гугл мепс то центр хоч схожий на місто, а не село) інфраструктура, транспорт мабудь краще.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    96130 Daria
    wrote on last edited by
    Доброго дня , я шукаю кiмнату для себе та дитини 2 рокiв в аренду в нйближчий час , може хтось шукае собi квартиранку ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1471778607T Offline
    t1471778607T Offline
    Тетяна Гайдамашко
    wrote on last edited by
    Я там не поселилась, але часто буваю. Під кожним стовпом, на зупинках "цікаві" персонажі, які щось курять, "лікуються" за допомогою шприців. І ти йдеш і ніколи не знаєш - "воно" до тебе щось говорить чи з "вищими силами". І хто його знає в який момент ті "вищі сили" скажуть йому, що ти зло....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    Я живу з чоловіком в центрі уже 2 тижні і ніколи не було ніяких поганих ситуацій. Таких людей з проблемами в голові зустрічали тільки в автобусах. Ще центр потрібно обрати, тут може бути вулиця де повний капець, а далі може бути все нормально. Тому це кожна людина повинна обирати і дивитися район в якому квартира.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5654230056T Offline
    t5654230056T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    general p
    wrote on last edited by
    :( да че вы прекол удаляете то😢
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Charitable Organization NWST is looking for a marketing B2B manager Requirements/Eligibility Criteria: • Having prior experience in B2B Accounts. • Able to succeed with challenges of roles and designing appropriate solution strategies. • Great communication skills and decision-making quality. • English level - Intermediate • Ukrainians Preferred Please send your resume [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t474241196T Offline
    t474241196T Offline
    Sandra
    wrote on last edited by
    Подскажите по каким дням уроки Английского возле церкви ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Sadlak
    wrote on last edited by
    Ми живемо в центрі 2 тижні, все добре, спокійно- і в будинку з сусідами, і на вулицях. Але з бомжами тут дійсно проблема- переважно бачили в автобусах, біля метро, на зупинках. Невже місцева влада не може ізолювати їх від громадських місць? Це і гидко дивитися, і запахи, і небезпека.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Zadneprovskaya
    wrote on last edited by
    Если у вас есть дети, там есть проблема со школами/садами/продленками...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Привет всем, я гражданин Узбекистана и подскажите как безопасно добраться до США опишите порядок перелётов если кто встретит меня и поможет то я оплачу затраты
    1 Reply Last reply
    0
  • t5586001859T Offline
    t5586001859T Offline
    Anka
    wrote on last edited by
    Добрий вечір,я прилітаю в Едмонтон в кінці Березня, але читаю коментарі що дуже тяжке життя в Канаді,я маляр штукатур, майстер своєї справи, підкажіть я зможу знайти роботу,бо це найважливіше,бо якщо я не знайду працю,то просто пропаду😟
    1 Reply Last reply
    0
  • t5196506480T Offline
    t5196506480T Offline
    Olha Yanko
    wrote on last edited by
    Від вас нічого особливо не потрібно, ми ось тільки сьогодні підписали контракт. Він зробив сам договір один нам, один йому. Сфотав наші паспорти і візи, сказав що буде перевірка документів. І все. Завдаток і за один місяць гроші.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5196506480T Offline
    t5196506480T Offline
    Olha Yanko
    wrote on last edited by
    Хтось зможе сьогодні ввечері домогти перевезти невеликі меблі? Хочу піти до секонду подивитись і якщо щось приглянеться придбати, а везти у Річі, по ціні таксі, наприклад?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5273967260T Offline
    t5273967260T Offline
    Maryana Mayor
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t552922805T Offline
    t552922805T Offline
    Aleksandr 👨🏻‍💻
    wrote on last edited by
    Подскажите, как в консульство попасть? Записи уже месяц нет.
    1 Reply Last reply
    0
  • t793937140T Offline
    t793937140T Offline
    Maksim Btr
    wrote on last edited by
    Вы главное ТикТоки перед этим не смотрите, и группы всякие на Фейсбуке не читайте. Обиженок и нытиков всегда хватает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    _
    wrote on last edited by
    Так , є місце щоб вигуляти собаку, запитайтесь у волонтерів, вони підкажуть
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.