Ukrainian Edmonton
-
Infiniti qx70s,2016, 159000, mint condition, Silver metallic colour, well maintained with all service records, active status, no accidents. 19100.
-
Адвокат Ярослав надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1480 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Patrik Zude надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1483 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Хто може пройти опитування? Напишіть мені в особисті.
-
Так
-
Тема «Адаптація українців в Канаді»
-
Дякую хто відгукнувся 👍❤️
-
Ника надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1497 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Продам Ноутбук GIGABYTE G5 RTX 3060 6G i5-10500H Ціна: 800$ Можлива доставка Продаю бо хочу купити щось новіше є коробка до нього Купив його в 2022 році
-
Доброго дня усім, Друзі хто підкаже, в жінки продовжений паспорт, усі канадські документи ID, WP в нормі, чи пустять на літак до Мексики? Читав що не усіх пускають, залежить від співпрацівника на аеропорту, хтось має власний досвід?
-
Ruslan, питання було не про візи, а про продовженій паспорт
-
Ви можете оформити онлайн візу до Мексики на один або кілька днів , вона безкоштовна і видається відразу. Але з особистого досвіду, якщо вам потрібно просто транзитом через Мексику , то краще обрати іншу країну , звісно якщо є можливість.