Ukrainian Edmonton
-
Эля надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 1830 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Юля надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 1832 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Доброго ранку. Скиньте будь ласка і мені, якщо можна.
-
Светлана надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 1854 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Шановні батьки❤️ Лише для українських діток від 6 до 17 років. Проходить набір на БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн захід з Програмування та Графічного дизайну Є бажаючі? Пишіть + в особисті або під постом!
-
Я не бот , пишу щось не підозріле))
-
Alla sent multiple messages that looks like a spam. To stop the bot from deleting your messages, write something non-suspicious. Or find out why here. Spam deleted in this group: 1875 See spam? Quote the spam message in the group and reply with /spam
-
Привіт! Мене звати Ярослава, відеограф & фотограф в Едмонтоні😊 Дуже хочу створити для вас фотосесію, після якої ви отримаєте хороший настрій, заряд позитиву на цілий день та відчуття, що вийшло щось неймовірно круте 🔥 Я дуже люблю посмішки та завжди намагаюсь зловити ваші емоції, щоб ви мали пам’ять про гарно проведений день Портретна, бізнес зйомка, сімейна Також знімаю відео, ціна залежить від проекту: - Reels - Commercial Якщо вам потрібна предметна зйомка, звертайтесь - я з радістю допоможу вам у цій справі 😊 Звертайтесь в приватні повідомлення, щоб поспілкуватися детальніше🫶🏻
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Veronika надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 1877 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Добрий день. Мене звати Володимир. Я перекладач з Російської, Української, Iспаньскої, Португальської мови на Англійську i в зворотньому напрямку. Якщо вам будуть потрібні мої послуги, будь-ласка звертайтесь за телефоном: (347) 764-2587 Володимир
-
Сеня надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 1883 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Норквест