Ukrainian Edmonton
-
Alina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2221 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Доброго дня. Мене звати Володимир. Я перекладач з російської, української, іспанської, португальської мови на англійську і в зворотному напрямку. Якщо Вам потрібні мої послуги, будь ласка, звертайтесь по телефону: (347) 764-2587 Володимир
-
всем доброго вечера хочу попросить об услуге нужен человек на машине у кого есть полтора часа времени и не составит труда мне нужно добраться в одно место а такси в две стороны почти 100 долларов нужно выехать в 15:30 ехать туда пол часа в Девон у кого есть такая возможность пожалуйста отпишите мне в директ смогу закинуть на бензин или кофе и угостить как пожелаете) всем спасибо
-
Iwan надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2232 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
И сколько предстоит ждать в девоне?
-
Буду ставити в листопаді
-
Jasper Place Orthodontics
-
Спеціальна пропозиція 🤩з початком осені🥶при купівлі авто 🚘ви отримаєте зимову гуму у 🎁 подарунок ,фінансування під низький відсоток 😁можливість купівлі авто без первого внеску 💣відстрочення платежу від 3 до 6 місяців,всі подробиці 📲587-985-6940 2025 Ram Rebel 275$/Weekly
-
🚨 ВЖЕ СЬОГОДНІ! ЕКСТРЕННИЙ МІТИНГ В ЕДМОНТОНІ !🚨🇺🇦 У зв'язку з ракетними ударами, які росія завдала по Україні за останні 2 дні, ми організовуємо екстрений мітинг, сьогодні ввечері. росія щоденно завдає жорстоких ударів: Харків, Київ, Кривий Ріг, Макарове. Сьогодні - Полтава, де щонайменше 49 загиблих і більше 200 поранених. Не маємо права залишатися осторонь! Обʼєднуємо зусилля як можемо, щоб допомогти нашій країні в цей важкий час 💔 Деталі мітингу: 📅 Дата: Сьогодні (3 вересня, Вівторок) 🕒 Час: 19:00 📍 Місце: Alberta Legislature Building Приносьте із собою свічки та прапори 🙏 Будь ласка, приєднуйтесь та поширюйте інформацію. Дякуємо! Слава Україні!
-
Хтось продає проїзний на Вересень? Куплю срочно
-
-
Також у цьому випадку (при поданні на субсидований проїзний) діти з 18 років вже подаються окремо. І, як правило, в них менше зароблено за попередній рік грошей, ніж Low Income Thresholds і вони проходять на цей дешевий проїзний. У мене в сім'ї так само - мені й чоловіку відмовили (бо зарплати вищі), а донька (18 років) отримала підтвердження і купує собі дешевий проїзний