Ukrainian Edmonton
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
Це один з безпечних р-н?
-
Дякую велике за відповідь Скажіть будьласка як ви шукали житло? У нас немає кредитної історії
-
Я тю більше 500) поки знайшла)
-
Маркетплейс
-
Скинь номер карточки,до коли дійсна і три цифри зі зворотньої сторони карти,постараюсь допомогти
-
Дякую💙
-
Service Canada
-
Господа, кто снимал квартиру на постоянной основе, можете посоветовать застройщика/дом где не требуют job рефференс и кредит скор? Банк рефференс без проблем, а вот с двумя предыдущими моментами не очень. Ну или не то чтобы не требуют, но относятся более лояльно
-
Mainstreet теж тільки банк інфо хочуть
-
І надалі