Ukrainian Ottawa
-
Вам в посольстві все дадуть й розкажуть куди йти та як платить - не витрачайте дарма часу
-
Пропоную ОНЛАЙН уроки англійської дорослим та підліткам 🇬🇧🇬🇧 Про мене: - Маю вищу лінгвістичну освіту (ХНУ ім.В.Н. Каразіна), - досвід викладання більше 3-х років, - проживаю в Канаді 🇨🇦 Під час навчання зі мною ви будете: - долати мовний бар’єр завдяки великій кількості мовної практики на кожному уроці; - займатись по сучасним підручникам іноземних видань, - закріплювати матеріал за допомогою ігрових завдань, - займатись на інтерактивній дошці Miro/Jamboard 💻 - отримувати мій фідбек в письмовому вигляді після кожного заняття 🤍 (помилки в вимові, граматиці, рекомендована лексика для використання). Перед початком співпраці я проводжу невелику консультацію, де ми визначаємо ваш рівень знань, знайомимось та обговорюємо всі питання на рахунок занять 🧡 Вартість: Індивідуальний урок - 20$ Урок в міні-групі (2-3 людини) - 15$
-
Хто летів , чи випускають з Европи з простроченой візой польщі пускають?
-
Якщо будете летіти на пряму, то можуть питати, але пустять. Якщо хочете ще через якісь країни, то краще так не робити
-
Коли нам видавали ворк перміт, то сказали що якщо будемо виїжджати , то обов’язково брати його з собою і показати при поверненні
-
Огляд майже нового таунхауса в передмісті Оттави, Бархевене, за $2,400 на місяць від ріелтора Olga Richer.
-
-
Screenshot (2 мая 2023 г. 21:41:43)