Ukrainian Ottawa
-
То ви, напевно, не мені. Я цього не писала
-
Якщо будете летіти на пряму, то можуть питати, але пустять. Якщо хочете ще через якісь країни, то краще так не робити
-
Для дорослих не вимагають вакцини для вʼїзду, але потім для роботи може бути потрібно
-
Правда… я поверталася в Канаду, а WP залишався вдома в Канаді. Вислухала цілу лекцію - айяйяй так не можна, але впустили. Впускати, чи ні, та як швидко - це на їх розсуд, тому краще не ризикувати і мати документи.
-
Коли нам видавали ворк перміт, то сказали що якщо будемо виїжджати , то обов’язково брати його з собою і показати при поверненні
-
здається що чат перестає бути про життя в Оттаві, міграційні питання будь ласка в інший чат
-
Доброго дня! Планую бути в Оттаві наприкінці червня/початку липня. Хлопець, шукаю співмешканців для оренди квартири.
-
Огляд майже нового таунхауса в передмісті Оттави, Бархевене, за $2,400 на місяць від ріелтора Olga Richer.
-
Боже, дуже шкода, такі молоді і міцні хлопчики( Героям Слава!!!! Поки де-хто на колобків перетворився, хлопчики інших країн життя своє віддають….
-
Скажіть будь ласка, як можна оформити в Німеччині довідку про несудимість на території Німеччини?
-
Доброго вечора, запрошую на пробні безкоштовні уроки з: 👨💻 програмування (діти) ✏ математики 🇬🇧 англійської (діти і дорослі) 🇩🇪 німецької 📚 підготовки до школи Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем😊 Пишіть, будь ласка, в приват)🫧
-
Screenshot (2 мая 2023 г. 21:41:43)
-
Доброго дня! Не можу пройти пункт в анкеті на візу CUAET території проживання. Начебто все роблю вірно, а постійно сайт видає помилку.
-
Доброго вечора. Скажіть,будь ласка,робила заявку на візу дитині,там старий паспорт(термін скоро закінчиться),а тепер їдемо забирати новий в Варшаву.Як подати зміни паспорту дитині,лист на вклеювання візи ще чекаємо (2 місяці.) В мене віза вже є.
-
Доброго дня! Спортивне питання🙂 Підкажить будьласка, а є хтось хто водить своїх діток чи можливо сам ходить до секцій Карате? Зі всього що біль за все зацікавило, хтось стикався с кимось з цього переліка? 1. Ottawa Japan Karate Association. Тренера семья SAEKI 2. JKA Ottawa Shotokan Karate Do (Wellington st.)? 3. Роман Насіров 5. Douvris 5. Csma Є ще два пунктика, але це вне не з карате 1. KravMaga - 1673 Carling Ave 2. Айкідо в Канате на Liston Cres
-
Привіт) можливо хтось знає як і де можна купити або замовити контактні лінзи у Оттаві?
-
Добрий вечір, шукаю кімнату для себе у Ніпіні, бажано недалеко від Алгонкін коледжу . Може хтось шукає сусідку
-
Есть места на спонсорство U4U 🇺🇦🇺🇸$
-
Шановні підкажіть будь ласка де робити ohip?
-
Ні, жива черга
30 Jan 2023, 02:32
10020/27854
about 15 hours ago