Ukrainian Ottawa
-
Тому добре обдумайте відмову, тим більше якшо у вас дитинка. Можливо краще дізнатися чи є варіант такий, щоб залишатися у цього лікаря поки новий не погодиться вас вести
-
Тут ще дуже все залежить від того, звідки ви приїхали і за якою програмою. Українцям дають швидше ніж іншим біженцям, але поняття «швидко» тут ви самі розумієте….нам сьогодні на аналіз крові сказали чекати пів години, а в результаті ми чекали 2!!
-
Ну я можу вам побажати тільки удачі, тому що знайомий тут 5 років і досі не отримав🤦♀️
-
Жесть,а де стати хочаб на чергу ?
-
Мабуть так і зробимо, будемо чекати разом з донькою, вона в черзі вже 6 місяців 😡
-
Також пробував записати жінку кажуть пряма дорога до валу-ін… «ми тільки нагадуємо»
-
Ми ставали на bank street, можете дізнатися там
-
Нам так чи інакше прийдеться шукати, лікар загартує свою практику.
-
Дякую!
-
В мене теж трошки тиск піднявся коли я отримала лист зі словами «рак» і «конфіденційно»… наводять смуту 😁
-
Якщо не помиляюсь єдиний хто відізвався на мої запроси був Ontario Health Care Connect. Корті ще в додаток запросили відмовитись від доктора котрий проводив їй огляд у ЧЕО. Інакше в церкві не стать.
-
Дякую, а то я тут вже надумала собі
-
Всім жінкам приходить і рекомендовано зробити якшо ви не робили протягом останніх 3 років
-
Так, приходив
-
Дівчата, а хто проходив медогляд та отримував ОХІП, вам приходив лист-запрошення на ПАП-тест?
-
Будь ласка! Удачі в цьому непростому ділі!
-
Добре, гляну. дякую!
-
На першому поверсі walk-in, на бейзменті - вже самі сімейні лікарі
-
Ну там лікарня, яка також співпрацює з імміграційною, там багато новоприбулих проходять медогляд, і заодно можна подати заявку на сімейного лікаря
-
Так, треба сімейника знайти певно спочатку
30 Jan 2023, 02:32
10092/28041
about 2 hours ago