Ukrainian Ottawa
-
Работа. Открыта вакансия: курьер,менеджер(жен). Оплата: сдельная $280 в конце каждого рабочего дня нал./безнал. Обращаться в личное сообщение График работы: 3-5 ч./рабочий день. пн-пт (суббота воскресенье выходной) Знание языка: не требуется. Вам нужно быть постоянно мобильными,поддерживать связь с нашим сотрудником выезжать по адресам при необходимости. Просьба если вам нужны детали работы то необходимо указывать где вы проживаете территориально,ваше имя,город.
-
Доброго дня. Маю питання до матусь хто живе в Бархеван. Хтось знайшов місце в дитячим садку ? Як ви це зробили ? Може хтось знає де є місця ?
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (600 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
-
Привіт. А підкажіть де можна американські долари поміняти?
-
ПРАЦЯ ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Payroll Clark можуть бути частиною наших агентів з розміщення житла по всьому світу, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі, працюючи безпосередньо з дому.
-
Дякую
-
Доброго дня дівчата ! Мене звати Вікторія, я майстер манікюру, маю досвід 6 років, працюю в техніці гелевого укріплення, запрошую вас на манікюр 💖💅 Район Каната Більше робіт можете подивитися на моїй сторінці інстаграм victoria_haimour На перший візит знижка 30% і дизайн в подарунок.
-
підкажіть якою поштою найвигідніше надіслати посилку до Іспанії з Канади?
-
Запрошуємо діток у денний табір. Реєстрація обов’язкова. (Лінк можу відправити в пп кому не зручно через qr код 🤗 Гарного вечора, спільното 😎🇺🇦
-
What is that
-
пишу в приват🤗