Ukrainian Ottawa
-
Ми летіли з Варшави з пересадкою в Португалії. Були трохи проблеми з ними
-
Добрий день! Літні табори тут дорого і оплата потижнево , найдешевше від OttawaCiti, забийте в Гугл і по пошуку введіть summer activity , там по віку і адресі можна щось обрати і ціни є одразу (приблизно 200$ за тиждень), вільних місць може вже і не бути, реєстрація почалась 4 квітня
-
Летіла в Канаду ними, все було ок
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
Ми брали квитки на їх сайті. Я, чоловік і дитина до 2 років. Але ми хотіли, щоб для сина було окреме місце. Система пропустила і ми купили 3 квитки,+ на всі 3 квитки обрали місця та, відповідно, розраховували на певну кількість багажу. При посадці нам сказали що катток сина не дійсний і на нього купляти не можна було. Відповідно, багажу і місця для сина теж немає, і їжі для нього теж передбачено не було. Те, що в нас були роздруковані квитки нікого не хвилювало. Представників авіакомпанії які б могли вирішити наше питання в Варшавському аеропорту не було. Зі скандалом взяли без доплат наш багаж, але місце залишилось порожнім тільки тому, що стюардеса пересадила людину, бо пожаліла нас. Кошти нам ніхто не повернув.
-
Добрый день! Ищу работу помощник электрика или любую другую работу. Прибыл в Оттаву по work permit. В Украине работал электриком. В Польше занимался электромонтажем на стройке. Живу в Канате. Машины нет.
-
Саме цікаво, що чомусь пише тільки платні місця
-
Якщо Ви летите одна, то не обирайте, якщо з сімʼєю, то краще обрати, щоб разом сидіти
-
Доброго дня, при виборі білета місця обовязково вибирати " платно" - чи можна і без цього? на сайті Kiwi
-
Спасибо большое
-
Їх завжди можна було обрати за додаткову плату
-
A можна силку?
-
Я б напряму купувала на сайті авіакомпаній . Ми так і купували і з Польщі Lot і в Канаді Air Canada