Ukrainian Ottawa
-
Останнім часом майже всі авіакомпанії і сервіси для пошуку квитків вимагають заповнити тільки особисті дані і громадянство, паспортні дані вносяться під час реєстрації на рейс
-
Дякую!! реєструватися на рейс треба на сайті авіакомпанії, чи можна за три години до вильоту в аєропорту
-
Ми на LOT реєструвалися за 36 годин до вильоту. Плюс в тому, що можно безкоштовно обрати місця
-
На сайті, залежить від компанії, 48, 24 години до вильоту частіше за все
-
Подскажите кто летел с животным в кабине самолета через aircanada как коту купить билет?Только на месте перед вылетом?
-
Фестиваль тюльпанів у Оттаві ще не відкрився, але подивитися можна.
-
Дякую
-
Я робила бронь, а потім сплачувала по телефону (довбанута система, доречі, другу прийшлось на лінії висіти півгодини, щоб оплатити)
-
Друзі ,підкажіть будь ласка де можна придбати зошитів в районі рідо ,чи десь поряд
-
Надо обязательно позвонить, причем как можно быстрее, если вы уже взяли билеты
-
Доларама
-
Дякую!!
-
Видела тут вопросы по поводу стиков для Іqоs и Glо, с cигapeтaми тут тоже тяжело конечно, качество у магазинных просто отвратительное! Я лично узнала у местных где они берут и заказала - очень довольны, берём регулярно. Если кому-то нужно - напишите, поделюсь контактом с вами
-
Ще з роботою, а ля "заробляйте 100500 грошей за годину"
-
Чому всі сками пов'язані із цими стіками 🤔
-
Ну то безсмертна класика, а чому так часто сками з цими стіками я взагалі не розумію
-
да и все понимают что это будет не официально без чеков и тд. Вот и все пути открыты для скама
-
потому что многие привыкли к ним и зависимость от курения страшная вещь которая давит на мозги и не дает думать трезво
-
Цікаво а чи знає хтось чати в тг де люди діляться своїм шляхом і досвідом отримання ПР ? Бо багато ж приїхало по CUAET перші хто був весною минулого року вже можуть подаватись на Express Entry. Та і взагалі цікаво якщо є десь таке комюніті де можна і свій досвід написати і почитати інших людей.
-
На самом деле большие дозы никотина у заядлых курильщиков влияют на мозг так же как и кокаин. То есть у "серьезного" курильщика появляется сильная наркотическая зависимость со всеми последствиями
30 Jan 2023, 02:32
10325/27944
about 11 hours ago