Ukrainian Ottawa
-
Цікаво а чи знає хтось чати в тг де люди діляться своїм шляхом і досвідом отримання ПР ? Бо багато ж приїхало по CUAET перші хто був весною минулого року вже можуть подаватись на Express Entry. Та і взагалі цікаво якщо є десь таке комюніті де можна і свій досвід написати і почитати інших людей.
-
На самом деле большие дозы никотина у заядлых курильщиков влияют на мозг так же как и кокаин. То есть у "серьезного" курильщика появляется сильная наркотическая зависимость со всеми последствиями
-
не слышала. Найдете поделитесь пожалуйста. тоже интересно
-
я понимаю. я ответила на вопрос почему много скама со стиками и тд что связано с курением.
-
Підтримаю. 15 років палила по 1-2 пачці на кинь вже 6 років не палю і не тягне
-
Мені здається це все психологічна залежність більше, ніж фізична. Говорю як людина яка палила понад 5 років, а потім перестала. Зараз вже більше 6 років як не палю і не тягне.
-
Ситуація трохи складніше. За довгий час ефект від нікотину зменшується і тоді людина вирішує що шкоди для здоров'я від сигарет більше ніж задоволення. Так що це не психологічний ефект, а нейрофізіологічний.
-
Доброго вечора!а есть тут обувные магазины типа нашего,,интертопа"?
-
О как.... Зразу два
-
Видела тут вопросы по поводу стиков для Іqоs и Glо, с cигapeтaми тут тоже тяжело конечно, качество у магазинных просто отвратительное! Я лично узнала у местных где они берут и заказал - очень довольны, берём регулярно. Если кому-то нужно - напишите, поделюсь контактом с вами
-
При чому вона , крім цього повідомлення, нічого більше не пише)
-
Ні разу не підозріло
-
Скоріш за все
-
Здається, це взагалі бот
-
Вийди отсюда, розбійник
-
тіпа вашега нєнту
-
Такого, на жаль, немає. Щось зовсім трохи подібне - це, мабуть, Browns. А так можна шукати на Amazon або на сайтах брендів, які цікавлять. Із взуттєвих ще є SoftMoc та Foot locker
-
Просто ніхто тут не звертає уваги на взуття 🤔. Хіба що на Лабутени 😄
-
Дякую
-
Огляд квартири в Оттаві за $2,200 за місяць від ріелтора Olga Richer.
30 Jan 2023, 02:32
10343/27847
about 3 hours ago