Ukrainian Ottawa
-
Нужны модели на маникюр💅 для наработки скорости и фото для портфолио📸. Инструменты стерильные (сухожар), есть вытяжка и одноразовые расходники. Принимаю на дому 375 Mackay st. ‼️Так же нужны модели для фотосессии уличные, парные съемки, семейные и с питомцами. Цена 30CAD.Пишите в лс☺️
-
Ви не зазначили, для чого питаєте: виїзду чи візи. Для візи від руки пишеться лист іміграційному офіцеру та додається до документів. Для виїзду зараз не питають або пояснюють ситуацію.
-
Канадська
-
А яка саме віза ворк перміт?
-
Тиждень тому знайомих заселяли у отель Courtyard Mariott Ottawa, на 2 тижні. Є можливість користуватися усіма послугами отеля, як басейн та gym, нема харчування, та прання окремо.
-
Віза в мене є суает
-
Дуже дякую
-
Віза може бути візітор чи ворк, це вказано на вклеєній візі у паспорті. Ворк перміт - окремий документ, що отримують у першому аеропорті (порті чи сухопутній границі) по прибутті до Канади.
-
Дуже дякую
-
Ні, не питали
-
Доброго дня усім Цікавить одна річ і потрібна порада людей які вже якось відвідали Niagara Falls. Чим краще туди добиратися з Оттави і де саме можна дивитися квитки? Дякую і гарного вечора усім
-
Привіт! Дуже тупе запитання, але…чи зустрічав хтось у продажу свинячу шкіру?😂😂😂 🤦♀️можливо, якісь великі гіпермаркети, чи фермерські магазинчики? Поділіться, буду вдячна)
-
Лекції в Алконкінг коледжі
-
Клас, прямо біля дому!! Дякую!!
-
Я в китайському супермаркеті бачив 175 McArthur Ave., Vanier, ON K1L 6P8
-
Де можна купити вишиванку не за всі гроші планети🤔
-
У Carlingwood Shopping Centre є магазин вишиванок.
-
Не питають, бо війна. Головне вивезти дитину на безпечну територію. Воєнний стан змінює всі правила і закони.
-
Як називається?
-
Вже немає. Пошукайте на фб Svitlana Prohorovych
30 Jan 2023, 02:32
10402/27853
about 2 hours ago