Ukrainian Ottawa
-
-
Ні, при виїзді покажете паспорт де віза і паспорт де печатка. В Канаді покажете лише той де віза
-
A ви не підкажете, коли саме відбувалося розселення, після - прибуття, в аеропорті, чи ваші знайомі заздалегідь списувалися з якимись організаціями? Дякую.
-
Якщо Ви покажете їм паспорт лише про вʼїзд, то вони скажуть, що в Канаду треба віза, допобачення
-
Ні. Ви будете проходити паспортний контроль , то показуєте той де є віза, бо по ній Вас пустять на літак. А той паспорт тримаєте на готові і Вам скажуть, а де відмітка про вʼїзд і Ви дасте інший паспорт. Коли приземлитесь в Канаді, то лише той паспорт де є віза. Квиток купуйте на паспорт з візою (оформлюйте)
-
Українцям дозволено два паспорти, у нас у всієї сімʼї по два. Дитина виїжджала саме так, ми мали паспорт по якому вʼїхали і паспорт , де віза, то спочатку їх цікавить віза, а потім Ваш вʼїзд/виїзд
-
А квитки на рейс реєстрували на той паспорт, де віза?
-
Так
-
Так, ставлять в паспорт у якому віза
-
Чого Ви шукаєте кругом щось негативне? В коментарях люди хвалять те місце, ресторан працює не один рік, має клієнтів і змогу цінити працю працівників, що у цьому поганого? У мене біля роботи турецький ресторан відкрили, то люди на вулиці стоять , чергу займають. Думаю там у працівників також хороша заробітна плата, тому що щодня(окрім понеділка , у них вихідний) на великому паркінгу немає місця щоб припаркуватись, бо всі хочуть там поїсти і це з обіду і до їх закриття
-
Скоріш за все потрібен досвід, думаю менший досвід, то скажуть давайте меншу зп поки що там на 2-3 місяці. Якщо Ваш досвід підходить, то розкажете чи дали Вам цю роботу і таку зп 😁Бо я не кухар, а перукар, але якби була кухарем , то пішла б і згодилась на менше на перших парах, а потім би себе зарекомендувала і отримала б добре😁
-
Сподіваюсь знайде Ваш чоловік роботу найближчим часом, є таке, що повільно розглядають тут резюме, нажаль