Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Через сайт
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Потрібно записатись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Краще дзвонити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by
    Наконец-то смогли решить проблему с cигapeтaми, делюсь радостью☺️😅)) Девочки с работы подсказали магазин где можно заказать качественную табачку и я сегодня забрала свои любимые Винстон Там кстати и Нееts есть, и Nео и электронки тоже 🤯 Как жаль что мне никто не посоветовал их раньше, я так намучилась(( Так что если вам нужно - не стесняйтесь, напишите мне и я поделюсь с вами контактом😘
    1 Reply Last reply
    0
  • t5506463675T Offline
    t5506463675T Offline
    Iryna Khomiak
    wrote on last edited by
    Всім привіт, можливо хтось їде в пʼятницю або в суботу 12.05, 13.05, з Оттави в Торонто, і зможе взяти одного пасажира , будемо вдячні ( звичайно не безкоштовно) , дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Luthien
    wrote on last edited by
    Привіт, дуже потрібен інструктор з водіння потренуватись, щоб здавати в Smith Falls. Порадьте, пліз🙂 Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Айхам +16136004397
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Я їздила туди з Айхамом (вийшло 3 години, туди назад і там по маршруту рази 3-4), здала G full, еезаменатор дуже хвалив (хоча я потім Айхаму назвала ім'я, він сказав що найгірший екзаменатор там, дуже прискіпливий)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Luthien
    wrote on last edited by
    Дякую! 👍🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    А я с ним ездил и пожалел, ничего нового мне не рассказал, забивал голову глупостями которые не пригодились
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hazeeq
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, я працюю адміном по аренді житла за адресою 160 chapel street, Ottawa. Це в центрі міста і я тут сам живу і вважаю це дуже вигідне місце для новоприбулих ( я тут з серпня), тому що все поруч і можна легко знайти роботу, з цим я також зможу допомогти. Поруч є 2 фудбанка, автобусна зупинка, тц, ресторани і тд. Сама будівля в дуже гарному стані, маємо безкоштовний басейн, сауну, барбекью, спортзал та охорона 24 години на добу. На разі маємо такі розцінки: - 1 bedroom unfurnished - $1600 (отоплення і вода входять у вартість) - 1 bedroom furnished - $1850 (отоплення, вода, електрика, інтернет та ТБ входять у вартість, тобто доплачувати не потрібно) - bachelor furnished - $1650 (усе входить в вартість) - 2 bedroom unfurnished - $2000/2100 (отоплення і вода входять у вартість) - 2 bedroom furnished - $2350 (усе входить в вартість) Якщо берете unfurnished, то я роскажу як дістати безкоштовно меблі. Квартири є доступні для в'їзду зараз, з 1ого червня і з 1ого липня. Пишіть, якщо є питання. До зустрічі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    А навіщо створювати окремий кабінет на кожного члена сім'ї? Діти додаються окремими заявками кабінет до батьків
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Дивлячись в чому запит, я досвідчений водій, мені потрібно було, щоб показали маршрут, розказали нюанси для екзамену і трохи поганяли по маршруту. Він це зробив. Доречі він сам сказав, що не любить вчити новачків, тому я думаю тим, кого треба довчити саме їздити він може не підійти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Тоді це трохи дивно, писати, що сертифікований інструктор і «не люблю вчити новачків» 😏Типу можна ті самі кошти заробити з людини, яка вміє водити, просто посидівши поряд, а з новачками треба напрягатись? Ну таке, якщо чесно… Рада за людей , яким він допоміг з отриманням ліцензії, але якась позиція щодо новачків така собі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    😂😂😂 Я тоже опытный водитель так сказать А объяснял он мне все как идиоту, Хотя миссия была такая же как у Вас показать какие то особенности и на что внимание обратить, а он мне все время голову забивал что нужно ехать 50км в час а не 48-49 иначе права не дадут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    То Ви здали? Бо мій чоловік теж їздив з таким інструктором, який по ділу нічого не сказав і лише постійно йому, то тормозив то руль повертав, не вказав на помилки. У чоловіка великий досвід, але не здав . Потім проїхав маршрут з інструктором іншим і здав, той не говорив нічого зайвого, лише по ділу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Там у цілому все так собі, навіть мовний барʼєр, бо він не розмовляє чисто нашою мовою часто забуває слова і тд, пропонував йому перейти на англійську, було дуже не зручно цілком Тому якщо було б мені треба я би пішов до когось іншого наступного разу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Описали мій урок хахах Я не здав, але через те що телефон не виключив , довга сторі Але з другої спроби ( на г2 спочатку а потім на гфулл) вже на ізі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena Baykal
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, хтось у своєму WP отримував таку позначку NES, чи чули може про такі ситуації? Як мені пояснили, це означає, що ви можете працювати лише(!) у тій провінції, яку вказали в аплікації на cuaet, хоча передумали і полетіли в іншу…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Luthien
    wrote on last edited by
    Можна контакт інструктора? З яким здав🙂
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.