Ukrainian Ottawa
-
Добрий день! Шукаю людей, які заїдуть в квартиру, з якої переїзжаю. 1bd 1bath - 15 Marier Avenue - $1675.00 (negotiable) Спальня та вітальня, нова кухня та ванна, крита веранда на задньому подвір'ї, пралка та сушилка в квартирі. Транспорт: 19, 20 прямо під домом, на куті 6 та 7 автобуси. Приємне місцезнаходження, є українці по сусідству. Лендлорд спокійний, розуміючий, допомагає вирішити будь які проблеми швидко. Заїзд 01.08
-
Доброго дня Хто знає де можна на паяти цепочку ?
-
Або потім буде дуже геморойно
-
А если стыковка впритык? 2 часа
-
Тільки в першому
-
Кто то писал раньше что только в первом аэропорту прибытия. Хотелось бы уточнить - так ли это?
-
Добрый день! Подскажите, разрешение на работу, если в торонто пересадка, а конечный пункт оттава - нужно оформлять в торонто? Как первом городе? Или можно в оттаве. Пересадка 3 часа-
-
В мене зайняло трохи менше за годину з усіма очікуваннями,але я прилітала піздно і водночас зі мною майже не було людей
-
Якщо дуже пощастить,може і встигнете. Також авіакомпанії можуть замінити білет, але це не гарантовано
-
Это долго по времени? Есть какие то советы, как сделать быстрее?
-
Лотерея, хто у черзі до імміграції перші, буде скоріше. Але буває і 4 години. Тому найкраще купувати пересадку з гарним запасом. Виходьте якнайшвидше з літака, далі паспортний контроль, а потім іміграційна служба. Не встигнете - можуть надати білет, але це не правило.
-
Привіт, у кого був досвід оформлення 0% розстрочки в Apple Store поділіться доосвідом будь ласка ) А то мені здається я зараз випадково куплю шось😆 а мені тільки подивиться
-
Я зайшла в магазин, спитала як воно робиться. Консультант відправив мене онлайн робити, типу там буде ще кредіт чек Тому я не зовсім розумію Чи оформиться моя покупка онлайн чи як
-
Тоді спробую ще раз прийти і спитати файненсінг :)