Ukrainian Ottawa
-
Лотерея, хто у черзі до імміграції перші, буде скоріше. Але буває і 4 години. Тому найкраще купувати пересадку з гарним запасом. Виходьте якнайшвидше з літака, далі паспортний контроль, а потім іміграційна служба. Не встигнете - можуть надати білет, але це не правило.
-
Привіт, у кого був досвід оформлення 0% розстрочки в Apple Store поділіться доосвідом будь ласка ) А то мені здається я зараз випадково куплю шось😆 а мені тільки подивиться
-
Я зайшла в магазин, спитала як воно робиться. Консультант відправив мене онлайн робити, типу там буде ще кредіт чек Тому я не зовсім розумію Чи оформиться моя покупка онлайн чи як
-
А там есть не нулевая разве ? Там вроде бы все просто, подходите и говорите что хотите файнансинг
-
А Вам телефон ? Если да то идите к оператору, так в разы проще ( имхо)
-
Хм, не совсем понятно как оформлять онлайн потому что, вот :
-
Тоді спробую ще раз прийти і спитати файненсінг :)
-
Не телефон)
-
Просто підійдіть і скажіть ЯКІ конкретно документи мені потрібно мати з собою щоб оформити все тут на місці, бо мені не зручно робити це онлайн
-
вдруг кому интересно
-
Це що таке?
-
концерт завтра в Оттаве, фолк, митол 🤘
-
Якщо будете бачити, що не встигаєте, зверніться до офіцера. Щоб бистріше зробити всі документи. А ще, як встигнете, то після забирання валіз, знайдіть де роблять sin. Ми з подругою і дітьми не знали цього і вийшли вже з валізами, а повернутися не можна. Прийшлося їздити в Оттаві робити.
-
Ми коли чекали, то офіцери дуже просили їх не відволікати, вони насправді досить швидко все робили, і робили б ще швидше, якби кожен не підходив і не казав, що йому треба швидше)
-
Поменяют билеты если опоздаете
-
Ми не встигли, але нам поміняли квитки
-
В нас було купа часу. А ле з нами був хлопець, він поспішав. Сподіваюсь він встиг. Так, офіцери роблять все швидко.
-
Нам ще пощастило, що наступний рейс був буквально хвилин через 40
-
Це круто! А ми навпаки вже не могли дочекатися літака до Оттави, всі дуже втомилися, особливо діти.
-
Головне, щоб всі очікування і цілі учасників групи і всіх українців, які знаходяться в Канаді справдилися і перевищили себе🙏
30 Jan 2023, 02:32
10632/27984
about 17 hours ago