Ukrainian Ottawa
-
Якщо не помиляюсь, в анкеті є дві сторінки, одна це вказати, де жили більше 6 місяців, а інша подорож за останні п’ять рокіів. Потрібно вказувати все. Тобто якщо жили в Україні, то до якого року і числа, а далі вказувати країну, де є нині. І якщо подорожували, то також. І все по штампах
-
Літні дитячі табори в Оттаві з вільними місцями: For Summer 2023 Camp Awesome will be offering a program the following weeks. Camp Awesome programming takes place throughout the City of Ottawa and surrounding towns and communities within the Eastern Ontario Outaouais Region. Our camp locations are provided by host United Churches. We share their space for our week of camp. Camp programming runs from 9:30 am – 3:30 pm each day. Extended care (no additional cost) is available from 8:00 – 9:30 am and 3:30 – 5:00 pm. Full week program (Monday to Friday) $150.00 per camper All in-person camp fees include daily snacks, program supplies, and extended care. Campers will need to bring their own nut-free bagged lunch and a water bottle each day. Реєстрація на сайті camp-awesome(крапка)ca
-
Звичайно ні. І навіть на гранти, які можливо в принципі отримати, вже можна податись тільки з другого семестру
-
HEY 👋 I’M A VENDOR Selling good, Cvv Fullz,Dumps+pin,Track1&2,Bank login,YesCards,Gift Cards,WU Transfer and Paypal’ Tlo, pros, shopping, SBA,PUA,UE,bank log, Cpn, carding, hacking, spamming, tutorials, methods etc ... amazon/Walmart/bestbuy/ paid sites/ cloned cards/ atm cards bins & pins/ IDs scan/ checks books/Netflix
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B1-B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться. 🔑 Ось посилання (група в телеграмі): посилання в профілі!
-
Фестиваль тюльпанів у Оттаві ввечері
-
Скажіть будь ласка ,чи треба брати різні лікарства з України,чи пустять на літак і чи можна в виді гелю
-
Дякую
-
Дивлячись що за ліки... Мене за десяток пачок обезболу, у тому числі у вигляді геля, ніхто не питав.... Але якщо там щось рецептурне, я б рецепти також взяла показати
-
Дякую
-
Чи можна в ручну поклажу брати ліки таблетки
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи є можливість використати свідотство про народженя дитини замість паспорта при заповненні анкети CUAET? Дитина 3 місяця. Дякую!