Ukrainian Ottawa
-
Звичайно ні. І навіть на гранти, які можливо в принципі отримати, вже можна податись тільки з другого семестру
-
HEY 👋 I’M A VENDOR Selling good, Cvv Fullz,Dumps+pin,Track1&2,Bank login,YesCards,Gift Cards,WU Transfer and Paypal’ Tlo, pros, shopping, SBA,PUA,UE,bank log, Cpn, carding, hacking, spamming, tutorials, methods etc ... amazon/Walmart/bestbuy/ paid sites/ cloned cards/ atm cards bins & pins/ IDs scan/ checks books/Netflix
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B1-B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться. 🔑 Ось посилання (група в телеграмі): посилання в профілі!
-
Фестиваль тюльпанів у Оттаві ввечері
-
Скажіть будь ласка ,чи треба брати різні лікарства з України,чи пустять на літак і чи можна в виді гелю
-
Дякую
-
Дивлячись що за ліки... Мене за десяток пачок обезболу, у тому числі у вигляді геля, ніхто не питав.... Але якщо там щось рецептурне, я б рецепти також взяла показати
-
Дякую
-
Чи можна в ручну поклажу брати ліки таблетки
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи є можливість використати свідотство про народженя дитини замість паспорта при заповненні анкети CUAET? Дитина 3 місяця. Дякую!