Ukrainian Ottawa
-
Ну то нюанси. Може існує якесь правило, що б не допускати таких ситуацій. Бо по суті людина може приїхати взагалі не вміючи водити і отримати канадські права. А потім десь когось збити наприклад. А умовний Онтаріо не хоче брати на себе такий ризик і буде замінювати права при переїзді тільки за умови що вони отримані після здачі екзаменів. Це все догадки. Але я читав багато де, що права при переїзді можна просто замінити
-
Загалом про права. Я так розумію, якщо в гості або туристом чи просто проїздом можна з правами іншої провінції. Але якщо довго жити чи працювати то треба права вже саме цієї провінції? І ще, якщо наприклад отримав в альберті, через пару місяців переїхав до оттави (наприклад) то права повністю заново чи якась полегшена схема? Бо трохи абсурд, отримуєш права в провінції а їздити по Канаді на легковій машині не можна.
-
Теоретично можна, але щоб їздити Вам потрібна ліцензія саме тієї провінції
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка, чи можна здати на водійські права в Онтаріо, якщо я живу в іншій провінції?
-
Доброго дня, хочемо купити машину, потрібна людина, яка розбирається. Зможе поїздити з нами подивитися машини та допоможе з оформленням не безкоштовно. Оттава (Орлеан)
-
+1 (613) 914-0978 Benjamin Myers Barrhaven Toyota Я дивилась багато де, але майже всюди фото не відповідало реальності. Тут все було на вищому рівні-чесність, сервіс, швидкість, кава😉
-
Повинно бути вказано на квитку