Ukrainian Ottawa
-
Мені аж цікаво стало де ж це написано)) а он де, ловіть:
-
Так, але думаю з цими скрінами можна що допустять на фулл одразу. Мене без них пропустили, але то жінка що видала мені g1 сказала, щоб одразу на фулл реєструватись. Тут певно справді хтось не врахував цей момент
-
Все заплутано))
-
Так, я це мала на увазі. Його не з першого разу якось можна знайти 😁
-
Я взагалі сама нічого не заповняла, у мене взяли права і інші документи, я потім лише підпис поставила. Але в мене з англійською геть біда, я думаю він одразу це зрозумів і вирішив сам все зробити 😂
-
Здравствуйте! Ребята, подскажите пожалуйста, может кто сталкивался. Озадачилась покупкой ноутбука, посмотрела в Канаде конкретная модель дешевле, чем в Украине на 500$. Есть знакомый человек в Канаде, которого можно попросить купить и выслать например почтой. И собственно вопрос: целесообразно ли это делать в плане доставки? Как его можно транспортировать, какой службой и в какую стоимость обойдется? Нужно ли будет оплачивать пошлину и НДС с покупки?
-
Мабуть що так, бо в нас таких питань не було - ми з чоловіком здали G1 і одразу зареєструвались на G Full. Але я пам’ятаю, що в заяві, при поданні документів у Walkley, різні оператори сказали і мені, і чоловіку вписати свій експірієнс в роках на основі дати видачі категорій у посвідченні. Тобто мені було зрозуміло, що наш досвід зарахували
-
Чоловік відправляв (не новий, а на роботі видавали макбук) в Варшаву, зі страховкою і упаковкою, то заплатив майже 200$
-
Порахуйте доставку, податок тут (він не входить в ціну), потім «розтаможення», бо його вартість більше 150€, тай того я думаю воно того не варте. Хіба що людина буде летіти і привезе його Вам особисто, але без коробки , скаже, що це особистий ноутбук
-
Всім привіт . Продаю матраси . Були в використанні 1 місяць . 100$ за один Стан ідеальний
-
Я з дуже сильним головним болем , що тривав три дні, а таблетки не допомагали, поїхала в емердженсі, мені там одразу зробили КТ голови
-
В мене плановий на легенях після операції. Уже 9 місяців чекаю. Отже маю корчитись від болю, щоб відразу зробили. Так?
-
В мене плановий КТ на легенях після операції пухлини. Уже 9 місяців чекаю. Отже маю корчитись від болю, чекати в імердженсі як мінімум 6 годин, щоб відразу направили на КТ. Так виходить?
-
Я просто питаю порад, як тут людям вдається швидко отримати належну консультацію спеціалістів. Я не про місяці, а хоча б про тижні говорю, не те, щоб про дні, як вдома. Просто в мене не получається. От дитині чекали на лора, через 2 місяці прийшов decline через велику чергу до лікаря, тобто лікар втомився.
-
На жаль, виходить так. Я також з диким болем там день провела. Просила таблетку від мігрені. Але ні, спочатку обстеження, крапельниці, потім рецепт на антимігренний препарат
-
Доброго дня , допоможіть будьласка. Може хто з хлопців працює вантажником ? Требо разватнажіти наші меблі .
-
Швидко отримати консультацію - це не про Канаду на жаль. Знаю, що канадці їздять у США, імігранти до себе додому якщо щось серйозне і не має часу чекати в черзі місяцями. Відомий факт : в Канаді добре тим, у кого міцне здоров'я.
-
Смотря где, много специалистов в государственных поликлиниках помогали и помогают
-
В Європі теж таким добре 😂
-
Мені завжди здавалося, що якраз в Україні добре тим, у кого міцне здоров'я. Якщо грошей не було на приватну медицину, то тільки лягати й вмирати. А в державній поліклініці відношення до тебе завжди було як до бруду..
30 Jan 2023, 02:32
10862/27851
about 8 hours ago