Ukrainian Ottawa
-
Так, але думаю з цими скрінами можна що допустять на фулл одразу. Мене без них пропустили, але то жінка що видала мені g1 сказала, щоб одразу на фулл реєструватись. Тут певно справді хтось не врахував цей момент
-
Так, я це мала на увазі. Його не з першого разу якось можна знайти 😁
-
Я взагалі сама нічого не заповняла, у мене взяли права і інші документи, я потім лише підпис поставила. Але в мене з англійською геть біда, я думаю він одразу це зрозумів і вирішив сам все зробити 😂
-
Здравствуйте! Ребята, подскажите пожалуйста, может кто сталкивался. Озадачилась покупкой ноутбука, посмотрела в Канаде конкретная модель дешевле, чем в Украине на 500$. Есть знакомый человек в Канаде, которого можно попросить купить и выслать например почтой. И собственно вопрос: целесообразно ли это делать в плане доставки? Как его можно транспортировать, какой службой и в какую стоимость обойдется? Нужно ли будет оплачивать пошлину и НДС с покупки?
-
Мабуть що так, бо в нас таких питань не було - ми з чоловіком здали G1 і одразу зареєструвались на G Full. Але я пам’ятаю, що в заяві, при поданні документів у Walkley, різні оператори сказали і мені, і чоловіку вписати свій експірієнс в роках на основі дати видачі категорій у посвідченні. Тобто мені було зрозуміло, що наш досвід зарахували
-
Чоловік відправляв (не новий, а на роботі видавали макбук) в Варшаву, зі страховкою і упаковкою, то заплатив майже 200$
-
Порахуйте доставку, податок тут (він не входить в ціну), потім «розтаможення», бо його вартість більше 150€, тай того я думаю воно того не варте. Хіба що людина буде летіти і привезе його Вам особисто, але без коробки , скаже, що це особистий ноутбук
-
Я просто питаю порад, як тут людям вдається швидко отримати належну консультацію спеціалістів. Я не про місяці, а хоча б про тижні говорю, не те, щоб про дні, як вдома. Просто в мене не получається. От дитині чекали на лора, через 2 місяці прийшов decline через велику чергу до лікаря, тобто лікар втомився.
-
Доброго дня , допоможіть будьласка. Може хто з хлопців працює вантажником ? Требо разватнажіти наші меблі .