Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня. Там роблять фото
-
Доброго ранку! Треба телефонувати до червового хреста. В аеропорті нікого немає, наразі так будо ще місяць назад
-
Добрый день( ночь)😁 Кто может подсказать есть ли какие то службы в аэропорту чтобы попросить 2 недели бесплатного жилья чтобы успеть самим найти жильё потом ? Хотим в Оттаву Спасибо заранее за ответы
-
и вам спасибо большое
-
Добридень, Я художниця з України, яка зараз активно намагається облаштуватись у Канаді, знаходжуся у Торонто. Я малюю олією і акрилом на полотнах, але зараз у мене особливо немає коштів на те, щоб купити собі нові олійні та акрилові фарби. Мої старі вже добігли кінця. Хотіла дізнатися може бути хтось може віддати свої старі фарби, які не закінчилися, або фарби якими ви не користуєтеся, які вам не потрібні. Я буду дуже вдячна вам. Пишете в особисті повідомлення, якщо можете віддати. Дякую. ————————————————————————— Hello, I am an artist from Ukraine, now actively trying to settle down in Canada, I’m stay in Toronto. I paint in oils and acrylics on canvas, but now I don't have much money to buy myself new oil and acrylic paints. My old ones have already come to an end. I wanted to know maybe someone can give away their old, not finished, or paints that you don’t use, that you don’t need. I will be very grateful and grateful to you. Send me a private message if you can donate. Thank you.
-
Дякую
-
Краще візьміть консультацію у іміграційного консультанта. Тому що так просто не можна відповісти на питання. Від року, але це має бути спеціальність, яка зазначена National Occupation Classification (NOC), не всі спеціальності підходять. Має бути IELTS від 8, вік-чим молодше, тим краще… тому багато факторів впливає
-
Всім привіт❤️ можете підказати скільки треба проробити в Оттаві щоб податися на резиденство?😊 Завчасно дякую
-
Трансляція іде :)
-
Дружнє нагадування всім хто записувався на трансляцію Податкові декларації та реєстрація бізнесу в Канаді