Ukrainian Ottawa
-
У мого чоловіка хронічна гіпертензія. Без ліків ніяк. Уже два роки на одних і тих же препаратах. Через війну не попали до нашого лікаря в Києві на повторну консультацію. Вистоявши тут у черзі в волк-ін клінік 8 годин. Ось що нам відповів місцевий дженерал практішенер: "Я не маю причин направляти вас до heart doctor. Коли буде постійно підвищений тиск і біль у грудях, тоді приходьте."
-
Доброго дня. Бухгалтерськi послуги подання податкових декларацiй, вiдкриття бiзнесу, HST account. Телефонуйте 647-819-2707.
-
Спасибо
-
$50 пол часа
-
Какая цена консультации ? 🥺
-
Ми півтори місяці в Канаді, а діти нестрижені🙈 Підкажіть, будь-ласка, де можна нормально, не дуже дорого підстригти двох хлопців🙏 Ідеально якщо в українців і десь в районі Стітсвіл-Каната
-
Працюю в Канаті в салоні краси
-
Ви можете забукати вашому чоловіку он-лайн консультацію (покривається OHIP) з любим "сімейним лікарем" і обяснити ситуацію. Лікар зробить вам направлення до спеціаліста, і можливо в зв'язку с серйозністю ситуації вас "візьмуть" досить швидко
-
Добрий день, де знайти оце?
-
Привіт Я шукаю роботу в Торонто Працював на будівництві внутрішні роботи ремонт магазинів в торгових центрах вмію робити Гіпсокартон, шпаклівка покраска,плитка Хтось може допомогти Буду вдячний!
-
Я в Канаде уже почти год, бежали с Мариуполя у нас есть семейный врач ,но ни как не получается попасть к невропатологу у меня Рассеяный склероз 2 группа, мне нужно раз в полгода прокапаться поддерживающими лекарствами ,пришлось самлй колоть дексаметазон😭
-
Всім привіт . Продаю матрас Ikea Haugesund queen . Був в використанні 2 місяця . цiна 200$,забрати можно бiля Carlingwood shopping center.
-
А також стiл+4 стiльця,цiна 100$
-
Англійська мова. Для себе
-
Ви шукаєте україномовного репетитора для якого предмету і для кого ?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка, можливо хтось знає , або робив вже . якщо є права G full , скільки буде коштувати страховка на машину?
-
Залежить вiд типу машини, де Ви живете, страхової компанії, вашого віку, одно- чи дво- стороння страховка, чи зарахує компанія ваш стаж за межами Канади. Багато факторів які впливають на ціну, але ці основні.
-
Если у вас есть чеки то вы можете в течении года вернуть мебель в икеа и сказать неудобно. Вам вернут полную стоимость .
-
Мы в Монреале уже так сделали. Удачи
-
Большое спасибо,попробуем!)
30 Jan 2023, 02:32
10906/27837
about an hour ago