Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Ищите до монреаля что то, а оттуда уже легко добраться Будет очень дорого если вы хотите что бы вас частно кто то так свозил
    1 Reply Last reply
    0
  • t501620392T Offline
    t501620392T Offline
    Yaroslava Melnykova
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Спробуйте poparide глянути. Це щось по типу нашого блаблакару. Поки що найдешевший варіант, якщо без великого багажу. З Монреалю вони катаються кожного дня, може і з вашого міста також.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маргарита
    wrote on last edited by
    Админ🙅‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маша Швец
    wrote on last edited by
    Кто спрашивал про Нееts и сигареты? Девочка с работы дала контакт человека у которого они постоянно заказывают, я взялa на проверку 4 блока Рurрlе и сегодня забралa заказ 🤝 По качеству вопросов нет, не ожидалa что тут такие можно достать - топ! Кому тоже нужны могу дать контакт, мне не жалко)
    1 Reply Last reply
    0
  • t393385451T Offline
    t393385451T Offline
    𝒜𝓁𝒾𝓏𝑒𝑒
    wrote on last edited by
    Scam
    1 Reply Last reply
    0
  • t6137097555T Offline
    t6137097555T Offline
    Kendrick William $7
    wrote on last edited by
    ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщенням нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (700 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих і старих. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи або будь ласка,
    1 Reply Last reply
    0
  • t5234537920T Offline
    t5234537920T Offline
    Кайл
    wrote on last edited by
    привіт усім, хто шукає друзів для спілкування. будь ласка, напишіть мені, якщо цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    А хот має досвід користуванням таксі чи Uber/lift? Мені потрібно завтра швидко переміститися з центру до Непіну. Але дуже важливо не чекати. Чи можна розраховувати на пунктуальність? Чи можна зробити там замовлення заздалегідь? Які шанси, що не знайду машину потім? Я вперше тут буду користуватись цими послугами
    1 Reply Last reply
    0
  • t662793186T Offline
    t662793186T Offline
    Annna
    wrote on last edited by
    Я їзжу деколи на убері, все ок. Пару разів було очікування 15 хв, але зазвичай 4-5 хв чекаю (район стіцвіл)
    1 Reply Last reply
    0
  • t662793186T Offline
    t662793186T Offline
    Annna
    wrote on last edited by
    Ще залежить від того де ви живете, в центрі завжди є машини і дуже швидко приїзжають. Я зі стіцвілу/канати іноді довго чекала, але останні пів року взагалі проблем нема.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla Teslovych
    wrote on last edited by
    Користуємось Uber. Завжди вчасно. Час очікування вказується при замовленні. Зазвичай до 5 хв.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    При замовленні ви бачите карту, і як далеко від вас машина. Час розрахується по навігатору, тому оцінка додатку досить точна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5929962565T Offline
    t5929962565T Offline
    MPlane
    wrote on last edited by
    Toronto! Доброго дня, робимо дешеве страхування для українців які прилетіли за програмою CUAET якщо є всі документи : Ворк Перміт CUAET* (обовʼязково) Права водія (G-Full) з адресою Українські права (досвід більше 10 років бажано) Це має бути перше страхування в Канаді Якщо немає щось з цього на даний момент не треба просити розрахувати квоту. Без цієї інформації що вище ми цього зробити НЕ зможемо!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t2144230228T Offline
    t2144230228T Offline
    Albina Pajaczkowska
    wrote on last edited by
    Пишу найкраще канадське резюме 📑 🇨🇦 Не дорого Вам підійде моя допомога якщо Ви: 🤷Не впевнені або не знаєте як саме подати себе, свій досвід роботи та навчання за канадськими стандартами 🤔Не знаєте як писати резюме або cover letter під конкретні посади 🕗Хочете заощадити свій час та отримати гарний результат 💸Хочете зробити невеличку інвестицію в себе та свій професіональний розвиток Для замовлення писати в telegram +380687879856 aбо на пошту [email protected] Або у фейсбуці в приватні повідомлення 📩 Є приклади робіт та відгуки 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Я б не довірив своє резюме людині яка навіть у Канаді ніколи не була, а сидить з Польщі через перекладач crtl c crtl v тулить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Я не витрачаю нікого час, просто написав за себе
    1 Reply Last reply
    0
  • t438531350T Offline
    t438531350T Offline
    Lera Tamlawi
    wrote on last edited by
    Для українців в Канаді є безкоштовна, кваліфікована поміч в складанні резюме, написанні супровідних листів, підготовці до співбесід в спеціальних організаціях, дякуємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2144230228T Offline
    t2144230228T Offline
    Albina Pajaczkowska
    wrote on last edited by
    Я зараз в Україні. Якщо тобі моя поміч не потрібна то не витрачай мій і свій час.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Я тобі відповідав навіщо
    1 Reply Last reply
    0
  • t2144230228T Offline
    t2144230228T Offline
    Albina Pajaczkowska
    wrote on last edited by
    Те що я не була у Канаді не означає що я не знаю як писати резюме. Навіщо тоді питав скільки коштує? 😁
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags