Ukrainian Ottawa
-
Я зараз в Україні. Якщо тобі моя поміч не потрібна то не витрачай мій і свій час.
-
Я тобі відповідав навіщо
-
Те що я не була у Канаді не означає що я не знаю як писати резюме. Навіщо тоді питав скільки коштує? 😁
-
Їду в неділю 21 травня з Оттави до Монтреалю в аеропорт, виїзджаю в обід. Якщо комусь потрібно, можу підвезти, безкоштовно
-
Доброго вечора, запрошую на пробний безкоштовний урок з: 👨💻 програмування (діти) ✏ математики 🇬🇧 англійської (діти і дорослі) 📚 підготовки до школи Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем😊 Пишіть, будь ласка, в приват)🫧
-
Proszę )
-
Зрозумів, dziękuje ślicznie
-
І на той час у вас не було праці ?
-
Я в Оттаві подавалась три рази на emergency help і три рази відмовили
-
Хоча в Торонто щось латать. У мене однокурсник там живе і отримує виплати
-
Окей, тобто це тільки на тій стороні ? ☺️
-
Питання Чи платять у Онтаріо щомісячні виплати для малозабезпечених як у Квебеці (~700 кад місяць) ?
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (600 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
-
напишіть мені в особисті!
-
Добрый вечер. Подскажите, где в Оттаве можно получить проездной для новоприбывших. Только вчера приехали.
-
ахахахах я уже с этим идиотом общался, интересно поведется ещё раз
-
Catholic Centre for Immigrants – Ottawa Argyle 219
-
Доречі стало цікаво в Оттаві є район Little Italy, а також Chinatown. Чому тут нема району Little Ukraine? Війна показала, що ми вміємо гуртуватись та допомагати один одному в скрутних ситуаціях. Як гадаєте чи зʼявиться в майбутньому в Оттаві свій район українців?
-
😁 такі самі ідеї виникли, коли бачили ці райони. Якось несправедливо 🙂
-
Блін,яке дзінькую,подуріли вже з тією польською,поляки поваги ноль,зато ви дзінькую і пше-прашкм,навчіться вже поважати себе
30 Jan 2023, 02:32
10991/27863
about 2 hours ago