Ukrainian Ottawa
-
Добридень, Я художниця з України, яка зараз активно намагається облаштуватись у Канаді, знаходжуся у Торонто. Я малюю олією і акрилом на полотнах, але зараз у мене особливо немає коштів на те, щоб купити собі нові олійні та акрилові фарби. Мої старі вже добігли кінця. Хотіла дізнатися може бути хтось може віддати свої старі фарби, які не закінчилися, або фарби якими ви не користуєтеся, які вам не потрібні. Я буду дуже вдячна вам. Пишете в особисті повідомлення, якщо можете віддати. Дякую. ————————————————————————— Hello, I am an artist from Ukraine, now actively trying to settle down in Canada, I’m stay in Toronto. I paint in oils and acrylics on canvas, but now I don't have much money to buy myself new oil and acrylic paints. My old ones have already come to an end. I wanted to know maybe someone can give away their old, not finished, or paints that you don’t use, that you don’t need. I will be very grateful and grateful to you. Send me a private message if you can donate. Thank you.
-
Дякую
-
Краще візьміть консультацію у іміграційного консультанта. Тому що так просто не можна відповісти на питання. Від року, але це має бути спеціальність, яка зазначена National Occupation Classification (NOC), не всі спеціальності підходять. Має бути IELTS від 8, вік-чим молодше, тим краще… тому багато факторів впливає
-
Всім привіт❤️ можете підказати скільки треба проробити в Оттаві щоб податися на резиденство?😊 Завчасно дякую
-
Трансляція іде :)
-
Дружнє нагадування всім хто записувався на трансляцію Податкові декларації та реєстрація бізнесу в Канаді
-
Дякуємо за гарну зустріч в українському кафе ! Це чарівно ! Усіх з Старим Новим Роком !
-
Зрозуміла! Дуже дякую, Вікторія! Будем шукати :)
-
Добрий день! Шукайте на Indeed, найкраще скласти резюме і на пряму на електронну адресу надсилати. З моїх спостережень лояльно відносяться до того, що мову знаєш погано. Вакансій є вільних багато.
-
Всім привіт! Моя родина (мама та дві доньки) переїхала до Канади наприкінці грудня. Зараз проживають в Лімоджес у канадських хостів. Шукають будь яку роботу та курси англійскої. Нажаль рівень англійскої дуже низький. Підкажіть, чи є в когось якісь поради, де це краще шукати, може хтось зі знайомих шукає прибиральниць? Готові до будь якої роботи.
-
Робота в центрі Оттави
-
Мой район😭 там сейчас ужас происходит, под завалами ещё люди кричат.
-
Цікавить
-
Спробуйте цю групу t.me/Ukrainians_masters_best
-
Чекаємо на тебе вже сьогодні! Не забудь: - взяти друзів - принести щось до столу - та готівку для бару і донатів на ЗСУ🇺🇦 Святкова програма: 📍14:00 - відкриття. Приходьте до нас на каву☕️ 📍15:30 - збираємось на посиденьки😋 Також матимемо обід за принципом “Pot Luck” - коли гості частують один одного. Якщо маєте можливість долучитись - гарними ідеями є печиво, сендвічі, будь-що інше, що можна швидко сервувати😉 📍Приблизно о 17:30 до нас завітає театралізований Різдвяний вертеп з віншуванням🎄 Співатимемо коляду разом 📍у вечері, після 19:00 - включимо музику та будемо танцювати🔥 щоб 2023 їй рік був веселим та щасливим. ❗️З 5ої вечора працюватиме cash-bar з напоями🍷 ❗️❗️Також збиратимемо донати на ЗСУ🇺🇦 Тому радимо потурбуватись про наявність готівки💸 До зустрічі! Слава Україні!🇺🇦