Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t676339089T Offline
    t676339089T Offline
    Светлана Форманова
    wrote on last edited by
    Добрий день! Прилітаємо з родиною в Торонто, потім в Оттаву 01.06.23. Троє дорослих, дитина 3-х років , кіт та собака. Потребуємо тимчасове житло, бо не маємо кредитної історії. Дуже просимо допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Так. Дебетову видають одразу на місці, а кредитка мені прийшла за адресою десь через чотири робочих дні . Є кешбек на кредитній карті. Ще можна оформити їх кредитку у Костко і буде там кешбек і на їх заправках(кажуть дуже вигідно, але я поки такої немаю)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Так, багато хто писав, або зовсім не дають ліміт, або 400$. Я теж не була працевлаштовано і лише два тижні, як в Канаді на той час.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кристи
    wrote on last edited by
    Можна написати вам у особисті повідомлення ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t770171532T Offline
    t770171532T Offline
    Tetiana Dmytryk
    wrote on last edited by
    🔥Перепродаж книги "Пісня Ярославни" у Канаді відкрито! 🔥Книга у видавництві для друку майже готова! 🔥"Пісня Ярославни" вже має макет та обкладинку. 🔥Завтра я покажу її на своїй сторінці. 🔥Це просто фантастика! 🔥Ви можете придбати книгу за ціною *як для своїх*. 🔥Також я кожному, хто придбає "Пісню Ярославни" з цієї сторінки, підпишу її з особистими побажаннями. 🔥У травні ціна книги складає 8 $ для Канади. 🔥Для замовлення ставте + у коментарях. 🔥Один із цих малюнків вибрано для доопрацювання, і завтра ви побачите готовий варіант. 🔥Вгадайте, який варіант вибрано для обкладинки. 🔥Напишіть свою версію у коментарях. Ваша #Ната_Гончаренко та #Пісня_Ярославни
    1 Reply Last reply
    0
  • t5929962565T Offline
    t5929962565T Offline
    MPlane
    wrote on last edited by
    Доброго дня, робимо дешеве страхування для українців які прилетіли за програмою CUAET якщо є всі документи : Ворк Перміт CUAET* (обовʼязково) Права водія (G-Full) з адресою Українські права (досвід більше 10 років бажано) Це має бути перше страхування в Канаді Якщо немає щось з цього на даний момент не треба просити розрахувати квоту. Без цієї інформації що вище ми цього зробити НЕ зможемо!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6181992526T Offline
    t6181992526T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Візьму на спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦$
    1 Reply Last reply
    0
  • t2131170555T Offline
    t2131170555T Offline
    Luis Edgargo
    wrote on last edited by
    Наймання! Наймання! Наймання!\n\n Ми приймаємо на роботу ЗАРАЗ!!!!\n\n Turning Natural INC\n\n ЗАЛИШАЙСЯ ВДОМА !!\n\n Повна/неповна зайнятість\n\n Обслуговування клієнтів\n Спеціалісти з введення даних / реклами\n Позиції доступні зараз\n (Початок у будь-який час на ваш вибір)\n Оплата: $25-$28/год\n Понеділок п'ятниця\n\n ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДІВ\n Досвід не потрібен! Ми тренуємося! Бонуси! Оплата щотижня через прямий депозит/чек залежить від вашого вибору Повні переваги, 5 днів роботи на тиждень\n\n Зв'яжіться з нами за номером +1 954 871-2336\n \n\n напишіть мені, якщо вас цікавить додаткова інформація!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5264074333T Offline
    t5264074333T Offline
    Oksana Hrom
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Дякую що є така група ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5129142160T Offline
    t5129142160T Offline
    Недвижимость в Канаде, Оттаве
    wrote on last edited by
    Традиційний салют у Оттаві, на День Королеви Вікторії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віра
    wrote on last edited by
    Дівчата хтось писав тут про хорошого перукаря в Оттаві. Загубила, поможіть знайти)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6040104452T Offline
    t6040104452T Offline
    Vitaliia Kova
    wrote on last edited by
    Всім добра. Шукаю партнера для того, щоб відкрити спільно садок. Зараз я у Waterloo, але готова приїхати в будь-яке інше місце, розгляну всі варіанти. Роботи небагато, але потрібно бути готовим зняти будинок під садочок домашнього типу до 6 дітей. Якщо працювати у 2-3 зміни це досить вигідно. Бажано хтось у кого є діти, або. досвід із дітьми. Бажана хтось готовий бути в рівних партнерських відносинах. Це не складно, я можу взяти більшу частину з документами, а ви можете взяти більшу частину з дітьми, якщо вас лякає відповідальність і метушня з документами. Чекаю у партнерство не лише жінок, можливо чоловіків, обов'язково з добрим добрим характером, бажано віруючі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Це вже зараз треба робити🤔😱🤯,в мене таке враження, що я працюю секретарем у свого сина безкоштовно 😅. Запиши,підпиши,домовся,заплати,знади і .........🤦‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть як подати заявку на шкільний автобус на наступний рік і на afterschool ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Добрый вечер. Я с 4-х летним ребёнком приехала в Оттаву 5 дней назад. Мы пересекали границу с США. Офицер на границе не поставил отметку cuaet в work permit и сказал, что она не нужна. Ребёнку не выдал visitor record, сказал, что ему 4 и документы не нужны, он мол по моим будет регистрироваться. В итоге я не могу оформить медицину ребёнку без visitor record. Кто сталкивался с подобным, пожалуйста, подскажите, как вы решили эту проблему?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lidia
    wrote on last edited by
    А можна фото?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Stepanov
    wrote on last edited by
    Шановні українці. Кому потрібні віконні жалюзі . Віддаю безкоштовно. Скоріш за все підійдуть для бейсменту. Розмір: висота 120см, ширина160см. 3 шт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lidia
    wrote on last edited by
    Хто знає в Оттаві перукаря українця? Можна контакти будь-ласка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Це мені в школу треба писати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t426783562T Offline
    t426783562T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Треба податись вже з Канади. Уведіть у пошуку YouTube "як оформити visitor record з канади". Буде відео покроково. На офіційному сайті зробите профіль, заповните на дитину, напишете обставини. Візітор рекорд надішлють поштою на фізичну вашу адресу.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags