Ukrainian Ottawa
-
Экстемальная реклама, подумайте, еще и в $ США, выглядит подозрительно.
-
Не за что:) Ну это всё обезболы. Лечить они не лечат. Но и Тантум Верде не лечит тоже.
-
Дякую
-
Манікюр , покриття ( з укріпленням )-35 $ Нарощення будь-якої складності та довжини , викладний френч Якісні матеріали , інструменти проходять всі етапи стерилізації Знаходжусь в районі Vanier ( 3 км від центру ) Запис : +1 (613) 265-8261 Або в особисті повідомлення Всім добра та миру ❤️
-
Cepacol, Стрепсилс и прочие хорошо обезболивают. В составе тот же бензидамин, что и в Тантум Верде.
-
Дівчата, підскажіть аналог Тантум верде спрей від горла. Може щось інше , що обезболююче і лікувальний єфект, коли горло болить.
-
Шукаю роботу для обох батьків, які скоро прилітають, але в Оттаві з цим важче, ніж в містах де більше українців..
-
Чи є тут хтось, хто шукав роботу не розмовляючи англійською взагалі? З чого починали пошук роботи?
-
Вакансія: Механік (м. Morris, Manitoba) Шукаємо на сімейну ферму механіка сільськогосподарської техніки з досвідом від 3 років. Техніка, яку потрібно ремонтувати: останні моделі тракторів, обладнання для збирання сіна, телескопічних навантажувачів, вантажівки та ін. Є новий повністю опалювальний цех із кількома відсіками для роботи разом із усіма допоміжними інструментами, необхідними для роботи. Житло не надається. Обов'язки: самостійно діагностувати та ремонтувати обладнання; профілактичне технічне обслуговування. Вимоги: Досвід роботи від 3 років. Кандидати повинні мати багаторічний досвід роботи з діагностикою електропроводки, з дизельними двигунами та/або сільськогосподарською технікою. Початковий рівень володіння англійською мовою. Графік роботи: 8:00 - 17:00 (в сезон збору урожаю ненормований графік роботи) Заробітна плата: $21 - $30 (залежить від кваліфікації) Місце роботи: Морріс (51 км на південь від Вінніпегу) Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Наталією Тел.: +12048088676 Ел. Пошта: [email protected] #робота #вакансія #механік #морріс #манітоба #job #jobs #mechanic #morris #manitoba
-
Теж таке чула, але там є якісь нюанси, коли можна летіти. Я деталей не знаю, бо в мене був прямий переліт
-
А заміною було трохи менше за мій квиток. Але всі умови як ц дорослого багаж і ще свій візок
-
У нас doona его можно в самолет )
-
Знижка була 25% для дітей старше 2 років (летять на окремому сидінні) та 90% для дітей до 2 років (летять на руках). Обидві дитини перенесли переліт краще за мене 😁 Поки сіли, трохи погралися, там вже і їжу принесли. Поїли і лягли спати, бо переліт нічний, по звичному часу. І спали до самого прильоту. Я брала із собою 2 пледи дитячі + у літаку на кожне місце плед та маленька подушка. З цього всього змайструвала їм ліжко на 1.5 крісла. Так як за день зборів та гуляння в аеропорту діти дуже втомилися то спали і так. Тільки коли була турбулентність брала до себе на руки щоб пристебнути, але мале одразу засинала знову. До того ж наші діти з народження багато де їздили і довга дорога для них звична, що зіграло дуже важливу роль.
-
Ми летіли з дитиною 10 місяців. Було окреме місце і автокрісло. 2,5 години спав - це дуже було зручно. Потім повзав по всьому літаку по підлозі. Поруч летіла дівчинка 11 місяців, Їм було складніше, не було окремого місця і вони не пускали дитину гуляти. Спала в них дитина у спеціальній люльці від авіа компанії. АЛЕ з неї треба витягати дитину якщо треба пристебнути ремені. З автокрісло витягати ре потрібно) І весь час дитина висіла на руках. То в мами то в батька