Ukrainian Ottawa
-
Hello 👋
-
#новини 🇺🇦 UKRAINIAN US — ukrainian.us — портал для українців США та Канади Українська модель Аліна Байкова вийшла на червону доріжку Каннського кінофестивалю у патріотичній жовтій футболці із синім написом-посланням кремлівському диктатору – F*ck you Putin Таким чином модель вирішила нагадати всьому світу, що в Україні триває війна і росіяни щодня вбивають українців. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Монреаля в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Привет всем! Есть одна проблема. Девушка,которая помогала мне и поему парню в документации на CUAET, сегодня сделала submit моему парню, но она случайно сделала submission после того как добавила “statutory declaration of common-law union” и говорит что дальше не может ничего добавлять. Что можно сделать в этой ситуации? Я сама уже получила визу. Помогите пожалуйста.
-
Так, все ж можна перевірити, а минулі подорожі вам навіть на користь будуть.
-
Всім добрий день Хотіла звернутися за допомогою Я тільки збираюсь заповнювати анкету для робочої візи Підскажіть будь ласка, якщо після зміни прізвища після одруження, в мене паспорт абсолютно чистий без будь яких віз Але до цього в мене був закордонний паспорт з дівочим прізвищем і багато подорожувала Чи потрібно взагалі вказувати країни де я буда останніх 5 років ??
-
Дякую І навіть вписувати ті країни в яких навіть пів дня була ?
-
Добре , тож зустрінемось
-
Доброго дня а як можна краще летіти до Канади щоб купити дешевше квитки
-
Париж- Монреаль. Але треба моніторити. Ціни міняються кожного дня о 16-00 за Київським часом
-
Не как не могу понять логику Канадских работодателей Они часто нанимают на полставки То есть скажем если возьмём к примеру небольшой ресторан ( я в таком работаю) Владелей набрал где то 20 поваров, и дал каждому пол ставки ( 4-5 часов в день, 5 дней в неделю). Ему разве не выгоднее взять скажем 8-10 поваров и дать каждому полною ставку ( без переработак). Или вообще взять 4-5 поваров но дать им 10- ти часовой рабочий день? То есть по логике чем больше в ресторане работников- тем больше расходы на зарплаты у владельцев.
-
Сверх урочнные часы вполне законны, там помоему только нельзя работать больше 55 часов в неделю. Оно то так, но получается ситуация когда одни повара за завтрок, вторые на обед, а третьи на ужин. И каждая смена работает по 4-5 часов.