Ukrainian Ottawa
-
Там очень много народа, на самом деле
-
Парковки нет, но там можно стоять в определенное время
-
Хто вклеював візу в Парижі, поділіться досвідом. Дякую
-
Дівчата, чи є хтось з майстрів-бровістів у Оттаві?
-
Э майстер Марина в Boss Art працює, 161 Laurier Ave West. Рекомендую.
-
Здравствуйте, требуются сотрудники по уборке в клининговую компанию. Пригород Орлеанс. По всем интересующимся вопросам обращайтесь по номеру 6138683435.
-
Спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦Много готовых кейсов, подробности в лс
-
1795 плюс світло
-
Вітаю, напишіть контакти в пп. Дякую
-
Якщо не високий дохід, можете отримати проїзний за пів ціни. Інформацію знайдете у групі пошуковиком.
-
Підкажіть що робити. Ми по програмі куат живемо в готелі ще одна неділя. А потім що. Якщо не знайдемо житло. ? Хто був у такій ситуації.
-
Зателефонуйте ріелтору Olga Richer. (613)265-2354
-
Зверніться до ріелторів, вони обовʼязково Вам щось підберуть, або шукайте Airbnb на перший час, доки будете далі щось шукати. Біля багатьох будинків стоять таблички фор рент, телефонуйте за номерами
-
🇺🇦Друзі, підкажіть будь ласка. Мені прийшло повідомлення, що мені потрібно доставити паспорт на вклейку візи 🇨🇦 у візовий центр. Але я хочу поїхати віддати його сам особисто. Мені потрібна реєстрація чи можна просто приїхати і віддати паспорт із документами? 🙋
-
Дякую дуже
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Доброго дня, друзі. Шукаю людину для сумісної оренди квартири (будинку). Район обговоримо.
-
Доброго вечора. Можно в Оттаві придбати каплі чи аерозоль для носа. Важко дихати, закладений ніс, гайморит. Дякую
-
Дякую велике. Це вже мабуть залежність від самого аерозолю для носа. В Україні пила антибіотики, поки пила- все ок. Закінчила- і знов закладений ніс. Чекаю на зустріч з сімейним лікарем.
-
Тут є "прискалка" для носа, називається nasal spray, можна купити в любій аптеці. Це взагалі як солона вода. Але можливо потрібно антибіотики, якщо це "серйозний" гайморит
30 Jan 2023, 02:32
11617/27873
about 9 hours ago