Ukrainian Ottawa
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, а скільки зараз очікують на рішення по CUAET всередині Канади? Людина заїхала по візітерській візі, а вже тут подала на CUAET
-
Я КУПУЮ USDT ЗА ГОРНИМ КУРСОМ ГОТІВКОЮ АБО БАНКІВСЬКИМ ПЕРЕКАЗОМ
-
Вітаю! Вибачте, можливо дивне питання, але якою мовою до неї можна звертатися? Вона англомовна?
-
Доброго дня,хто може сказати як Зараз в Оттаві з роботою? Дякую!
-
російська, Англійська
-
Спробуйте NEILMED є велика упаковка 200 саше з бутилкою для промивання носа. В мене син з народження страждає на синусіт+ алергія,нам промивка носа добре допомагає,а спрей взагалі ні.
-
Дякую велике
-
Так, звичайна пошта Канади, спитала яка з двох опцій дешевша (обидві мають тренінговий номер) і відправила
-
Дякую ,а який код вводити якщо телефонувати риелтору з Европи ? дякую
-
Я КУПУЮ USDT ЗА ХОРОШИМ КУРСОМ СПОСІБ ОПЛАТИ ГОТІВКА АБО БАНКІВСЬКИЙ ПЕРЕКАЗ
-
Через телеграмм свяжитесь
-
Код +1. Але ви можете також написати їй на фейсубуці Olga Richer. Вона там дуже активно спілкується. Коли ми шукали квартиру, вона просила писати саме туди.
-
Через пів року якщо виконуєте вимогу програми можете подавати документи. Потім до року очікування залежить від програми
-
Добрий день! Прошу допомогти визначитись із провінцією. Пріоритет надаю тій провінції де швидше дають pr. Але не можу зрозуміти, якщо pr дають через 6 місяців, чи це тільки через 6 місяців ти подаєш документи, а потім ще якийсь період( який термін) розглядають і тоді дають pr.
-
Яка провінція? Там і дивитись програму і консультуватись з консультантом з тієї провінції
-
Яка програма швидше розглядає. Це питання важливе,оскільки син планує отримати вищу освіту. Ціни як для іноземця дуже високі, тому син планує працювати та отримати pr. Потім поступити , маючи pr. В‘їжджати буде в Канаду по програмі cuaet.
-
Дякую
-
Я один не розумію чому люди вибирають провінції за фактом видачі ПР? Приїдьте спочатку спробуйте жити в Канаді , може вам не сподобається взагалі, а ви про ПР думаєте, у Польщі люди по 10 років живуть без ПР і нічого 😂
-
Дякую
-
Знайдіть консультанта і спитайте. Тут вам ніхто не допоможе. Замало вихідних даних. Що у вас за професія, рівень мови і т.Д,
30 Jan 2023, 02:32
11646/27851
about 4 hours ago