Ukrainian Ottawa
-
Є такі люди які приїхали з Німеччини , жили і працювали в німечинні а зараз приїхали в Канаду ? Або навпаки ? Якщо ж такий досвід розкажіть де було краще в Німеччині або в Канаді ?
-
Добрый день всем, подскажите пожалуйста, сегодня получили такое письмо на gmail , это означает что мы можем ехать забирать паспорта с визами? В самой системе İRCC, в аккаунте никакого письма нет. И если мы подавались семьёй, главный апликант я, то могу ли я сама забрать все три паспорта сама, или нужно ехать всем троим? Спасибо.
-
Все вірно, Карлтон надає знижку для українців, і також Uottawa... Донька вступила, піде з вересня.... Ціна як для місцевих...
-
+16472090504 Elena Zisman elenaz@rdainsurance.com Займається страхуванням, можна напряму у неї запитати
-
Спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦Много готовых кейсов, подробности в лс
-
Це добре. Дякую, що надали інформацію. Будемо в цьому напрямку інтенсивно рухатись. Це мене трохи заспокоїло, а то було масса хвилювань.
-
Дякую за інформацію. Можливо знаєте, чи можуть бути шанси при подачі на PR в Онтаріо, якщо ще без досвіду роботи і почне навчатись в уні? І чи для вас ціна за універ , як для місцевих, закріплена на весь строк навчання чи на рік? Намагаюсь зрозуміти, коли дитина зможе подати на PR. 😊
-
Якщо не помиляюсь то «до кінця дії куает» тобто якщо війна закінчиться завтра то будуть переглядати
-
Дуже вам дякую, запитаю.
-
ціна на весь строк навчання.... Про ПР, нічого не скажу вам, самі намагаємось зрозуміти як діяти....
-
В мене колеги по роботі переїхали в Німеччину. Основна відмінність від Канади, що там все повільно і треба знати мову і мати термін на все це мінус. В Канаді відкрити картку банку, отримати ворк перміт, сін код та і взагалі зробити всі папери по приїзду це 2-3 дні ну максимум тиждень. В Німеччині ви картку тількі пару тижнів відкривати будете. Але є і плюси там працюють програми виплат і надають фінансову допомогу і житло, якщо у вас діти на період військових дій в Україні. В цілому якщо коротко, щоб перечекати війну та повернутись в Україну краще Німеччина, щоб працювати та починати життя спочатку і не повертатись Канада.
-
Мені чомусь видало 100$ за візу + 80$ за биометрію, хоча я вже її здавав, і 100$ за зняття обмежень з WP. Здається я щось не то роблю, хз.
-
+1(613)265-2354 можливо в неї є вацапп, спробуйте
-
Подскажите пожалуйста. В чём может быть проблема. Не получается, заполнить заявление онлайн на получение помощи 3.000 и 1.500. Не получается на ребенка заполнить. Выдает ошибку.
-
Підкажіть будь ласка де тут можна відсвяткувати день народження ?
-
Щось зробили не так попробуйте за ново
-
Можливо, комусь потрібно. Знову є вільні квартири.
-
Залежить від того що ви хочете . Ресторани , клуби , активний відпочинок ?
-
Ресторани Може бути активний відпочинок . Шукаю хоть шось , бо не дуже знаю що тут до чого
-
Маю питання, відробив більше 9 місяців і планував подаватися на номінацію але не підійшла зарплата потрібно мати середню по онтаріо. Змінюю зараз роботу і тут питання чи потірбно буде знову працювати 9 місяців чи вже попередній досвід зарахується для подачі ? Дякую
30 Jan 2023, 02:32
11674/27859
about 5 hours ago