Ukrainian Ottawa
-
Всім привіт 🤗) я приїхала з України, я майстер у сфері beauty) • манікюр (гель лак) • вирівнювання нігтивої пластини • педикюр • корекція бров • фарбування (фарба, хна) • нарощування волосся За додатковою інформацією та переглядом моїх робіт можете написати мені в особисті повідомлення 😇 Працюю в салоні в Оттаві )🫅🏻 Приймаю у себе 🏡 Виїжджаю додому 👣 3435968868 Поліна
-
Доброго дня, як вклеїти візу, якщо ти в Україні? Підкажіть будь ласка
-
Я в Канаді вже рік і маю досвід очікування лікарів спеціалістів по 5,6 місяців !! Що вже говорити за лікарів , до дантиста попасти в потрібний вам час 2,3 тижні чекати та ще і платити шалені гроші , стосовно еміграцї нам хіба хтось це обіцяв ?? На сьогодні для еміграції такі самі умови як і до війни ! Німечина входе теж у топ 5 країни куди емігрують на постійне місце проживання на скільки мені відомо .
-
Обирати країну треба виходячи з ваших особистих потреб і цілей які ви ставите. Якщо порівнювати медицину то 100% Німеччина виграє у Канади в цьому плані. По еміграції я не знаю які там умови, всі мої колеги сидять на 24 параграфі якій означає, що коли закінчаться бойові дії в Україні їх попросять назад, на відміну від Канади, яка з першого дня чітко прояснила як і що треба робити, щоб залишитись тут після 3-х років законно і потім отримати громадянство якщо треба. Чи це легше ніж в Німеччині я не знаю. Але всі мої колеги точно не хочуть там залишатись і обрали Німеччину тількі із-за того, що там надають безкоштовно житло якщо у вас є діти і ви пройшли через лагерь біженців і дають якісь виплати кожен місяць, але то не великі гроші. Якщо ви хочете перечекати війну спробуйте поїхати в Німеччину, але німецьку мову там треба вчити навіть якщо ви не плануєте іммігрувати бо без неї дуже важко буде вирішувати всі побутові справи.
-
Знайдіть турагенства, які возять на вклейку. Або поїхати самим за кордон і вклеїти , але якщо у Вас один паспорт, то на час його перебування в роботі не зможете повернутись в Україну
-
Ті кто можуть і могли отримати PR вони то робили і без війни , а коли почалась війна умови не змінились - в Онтаріо все так і є рівень мови , професія ці умови ні куди не ділись . Умовно кажучи якщо людина за 40 років дитя не вивчила англійську і не стала умовно кажучи лікарем або програмістом то чого зненацька це має відбутись за три роки в Канаді ?? Розумієте що я маю на увазі ? Той хто міг він міг і без війни а той який не яким чином не вписується під ці умови для PR то і ці три роки мало що дадуть …..
-
Ні, але в фейсбук дуже багато тих хто пропонує свої послуги. Зайдіть у групи: Українці в Канаді(чи щось таке) і по ключовому слову знайдете
-
Дякую. Ви знаєте які саме турагентства займаються цим? Виїхати не можу. Тому треба відправляти
-
У Канаді багато програм з еміграції для звичайних спеціальностей. На мій погляд їх набагато більше ніж для офісних, наприклад, спеціальностей. Не обов’язково бути лікарем чи програмістом. Я вважаю в нас е великий шанс спробувати, подивитися та вирішити чи хочемо ми той піар. Та якщо людина вирішить що «Так», то знайде необхідну програму і за три роки підтягне свої скіли для того щоб на неї податися. Усе можливо, тільки треба того бажати і діяти.
-
Якщо ви були колись в Ізраїлі або Египті то розумієте, що таке буферна зона та блокпости. Там активна фаза війни закінчилась майже 50 років назад. Коли в Україні закінчиться активна фаза війни, яка зараз триває, то буде збудовано щось подібне. І це тількі ви вирішуєте чи вам подобається жити в таких умовах чи краще спробувати прикласти зусилля і знайти кращій шлях. За 3 роки в Канаді реально зібрати документи та подати заявку на отримання пр. Напевно є і інші країні як от Німеччина де, якщо розібратись і поставити ціль, то можна залишитись легально.
-
А сами куда едете
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅