Ukrainian Ottawa
-
Обирати країну треба виходячи з ваших особистих потреб і цілей які ви ставите. Якщо порівнювати медицину то 100% Німеччина виграє у Канади в цьому плані. По еміграції я не знаю які там умови, всі мої колеги сидять на 24 параграфі якій означає, що коли закінчаться бойові дії в Україні їх попросять назад, на відміну від Канади, яка з першого дня чітко прояснила як і що треба робити, щоб залишитись тут після 3-х років законно і потім отримати громадянство якщо треба. Чи це легше ніж в Німеччині я не знаю. Але всі мої колеги точно не хочуть там залишатись і обрали Німеччину тількі із-за того, що там надають безкоштовно житло якщо у вас є діти і ви пройшли через лагерь біженців і дають якісь виплати кожен місяць, але то не великі гроші. Якщо ви хочете перечекати війну спробуйте поїхати в Німеччину, але німецьку мову там треба вчити навіть якщо ви не плануєте іммігрувати бо без неї дуже важко буде вирішувати всі побутові справи.
-
Знайдіть турагенства, які возять на вклейку. Або поїхати самим за кордон і вклеїти , але якщо у Вас один паспорт, то на час його перебування в роботі не зможете повернутись в Україну
-
Ті кто можуть і могли отримати PR вони то робили і без війни , а коли почалась війна умови не змінились - в Онтаріо все так і є рівень мови , професія ці умови ні куди не ділись . Умовно кажучи якщо людина за 40 років дитя не вивчила англійську і не стала умовно кажучи лікарем або програмістом то чого зненацька це має відбутись за три роки в Канаді ?? Розумієте що я маю на увазі ? Той хто міг він міг і без війни а той який не яким чином не вписується під ці умови для PR то і ці три роки мало що дадуть …..
-
Ні, але в фейсбук дуже багато тих хто пропонує свої послуги. Зайдіть у групи: Українці в Канаді(чи щось таке) і по ключовому слову знайдете
-
Дякую. Ви знаєте які саме турагентства займаються цим? Виїхати не можу. Тому треба відправляти
-
У Канаді багато програм з еміграції для звичайних спеціальностей. На мій погляд їх набагато більше ніж для офісних, наприклад, спеціальностей. Не обов’язково бути лікарем чи програмістом. Я вважаю в нас е великий шанс спробувати, подивитися та вирішити чи хочемо ми той піар. Та якщо людина вирішить що «Так», то знайде необхідну програму і за три роки підтягне свої скіли для того щоб на неї податися. Усе можливо, тільки треба того бажати і діяти.
-
Якщо ви були колись в Ізраїлі або Египті то розумієте, що таке буферна зона та блокпости. Там активна фаза війни закінчилась майже 50 років назад. Коли в Україні закінчиться активна фаза війни, яка зараз триває, то буде збудовано щось подібне. І це тількі ви вирішуєте чи вам подобається жити в таких умовах чи краще спробувати прикласти зусилля і знайти кращій шлях. За 3 роки в Канаді реально зібрати документи та подати заявку на отримання пр. Напевно є і інші країні як от Німеччина де, якщо розібратись і поставити ціль, то можна залишитись легально.
-
А сами куда едете
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
Торонто ?
-
Интересно што за тот город с молочным реками
-
Доброго дня! Є питання до тих, хто прилетів по фоіл лесс та потів вклеював візу в Канаді. Ми сдали медікал екзамен в перші три місяці, як потрібно. На руки результатів не отримували. Чи дійшли результати куди треба, теж не ясно як перевірити. Зараз почали заповняти апплікейшн на вклейку візи, та на ютуб відео кажуть, що там треба прикрипити пдф, чи скан результатів мед екзамена. Написав в клініку, там кажуть, дайте 20 баксів, ми вам надішлемо результати. Питання, що ви робили? Заплатили, отрамали та додали до анкети? Чи просто додали той інформейшн шіт та чек, який дали в клініці в день проходження екзамену? Чи ще щось? Дякую!
-
Dairy herdsperson
-
Зазвичай так, треба оплатити результати обстеження. Якщо Вам не потрібно знімати обмеження, то є варіант не прикріпляти ті результати? Вам же потрібна віза, ворк перміт же на довший термін