Ukrainian Ottawa
-
Якщо ви були колись в Ізраїлі або Египті то розумієте, що таке буферна зона та блокпости. Там активна фаза війни закінчилась майже 50 років назад. Коли в Україні закінчиться активна фаза війни, яка зараз триває, то буде збудовано щось подібне. І це тількі ви вирішуєте чи вам подобається жити в таких умовах чи краще спробувати прикласти зусилля і знайти кращій шлях. За 3 роки в Канаді реально зібрати документи та подати заявку на отримання пр. Напевно є і інші країні як от Німеччина де, якщо розібратись і поставити ціль, то можна залишитись легально.
-
А сами куда едете
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
Торонто ?
-
Интересно што за тот город с молочным реками
-
Доброго дня! Є питання до тих, хто прилетів по фоіл лесс та потів вклеював візу в Канаді. Ми сдали медікал екзамен в перші три місяці, як потрібно. На руки результатів не отримували. Чи дійшли результати куди треба, теж не ясно як перевірити. Зараз почали заповняти апплікейшн на вклейку візи, та на ютуб відео кажуть, що там треба прикрипити пдф, чи скан результатів мед екзамена. Написав в клініку, там кажуть, дайте 20 баксів, ми вам надішлемо результати. Питання, що ви робили? Заплатили, отрамали та додали до анкети? Чи просто додали той інформейшн шіт та чек, який дали в клініці в день проходження екзамену? Чи ще щось? Дякую!
-
Dairy herdsperson
-
Зазвичай так, треба оплатити результати обстеження. Якщо Вам не потрібно знімати обмеження, то є варіант не прикріпляти ті результати? Вам же потрібна віза, ворк перміт же на довший термін
-
Доброго всім дня. Сьогодні прибули до Оттави, сім'я 2 дорослих та 2 дитини . Раді всіх вітати тут!!)) Підкажіть будь ласка куди можна звернутися щодо безкоштовного поселення на 14днів. Дякую.
-
Мені лікар зразу дав підтвердження про проходження медицини
-
Підтвердження, там ваша фотографія. Я робила фото і прикріпляла