Ukrainian Ottawa
-
На красный ездить не надо. Создаете аварийную ситуацию.
-
Дякую. И заполняю я одну анкету на двоих. ? Или по отдельности Надо.?
-
1е обираєте, на Вас та дитину
-
Подскажите пожалуйста заполняю заявку на помощь. Заминка на первом вопросе. Что необходимо выбрать 1 вариант или 2вариант У меня. 1 ребенок
-
Девушка, каких «жертв», был четко задан вопрос. А вы мне тут про какие-то жертвы 🤷♂️. Благодарю🤝
-
Понимаешь что такое «Early Resolution”?
-
Могу ли я подать заявку на “Early Resolution” , по визе, при этом, в будущем не иметь различных галочек при подаче на ПР.
-
Хватит жертв из себя делать!!!
-
Нарушил-плати.
-
До чого тут віза cuaet? Вона дозволяє проїзд на червоне?
-
Доброго времени суток! Подскажите, проехал на красный, знаю что будет штраф в размере 350. Могу ли я по визе CUAET, подать «Early Resolution», чтобы сократить штраф до минимума. Будут ли в будущем при подаче на пиар какие-то «галочки» что я был в суде и т д.? Благодарю Вас.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, переклад яких документів пригодився Вам у Канаді. Сім'ї з дітьми.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хтось відправляв речі з Европи в Канаду? Якою компанію користувалися?
-
Добрий ранок . Порадьте будьласка досвідченого масажиста в Оттаві . Дякую
-
Матрас двухместный и лежи наискосок там ещё кинг size ecть тогда угол перекоса уменьшится😁
-
Не шукала) але як варіант піду зараз дивитись) дякую)
-
Я би з радістю купила щось для двох, але собі ліжко маю, шукаю брату, який приїде на півтора місяця. Квартира студія, місця мало, якщо ставити ще одне двохмісне ліжко, будемо перечипатись через матраси 😂 але дякую за пораду)
-
Свідоцтва про шлюб для заміни прав, але потрібно було перекладач з ліцензією в Онтаріо, український не підходить. Дипломи для WES.
-
Добрый день.Не уверен ,что можно здесь писать ,но продаю стол.Увы не подходит . Информацию в личные сообщения.
-
Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги(також чоловіки). Також ботокс волосся/холодне відновлення, нанопластику,кератин і полірування волосся. Також запрошую песиків і котів на стрижку. Викладаю курси з даних спеціальностей.(онлайн або Торонто) За деталями пишіть у Телеграм +380687879856. Я також фотограф. 🙂
30 Jan 2023, 02:32
11798/27947
about 9 hours ago