Ukrainian Ottawa
-
Ласкаво просимо на Ukrainian.us – новий портал, створений спеціально для українців, що проживають у США та Канаді! Ми хочемо зробити ваше життя за кордоном простішим та зручнішим, надавши все необхідне на одній платформі. На Ukrainian.us ви знайдете роботу, житло, новини та корисну інформацію для українців, щоб швидко та легко адаптуватися в новій країні. Ми також раді запропонувати вам можливість слухати українські радіостанції, включаючи популярний Kiss FM. Якщо ви цікавитесь бізнесом, то ми запрошуємо вас стати частиною нашого українського бізнес-форуму та дізнатися про нові можливості для професійного розвитку. Розміщення оголошень на нашому сайті абсолютно безкоштовне, тому ви можете вільно ділитися інформацією про свої послуги або продукти з іншими українцями в США та Канаді. Приєднуйтесь до нас на Ukrainian.us та почніть користуватися всіма можливостями сайту вже сьогодні! _________________________ Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
-
Доброго вечора, шукаю 1-2 попутчиків які хочуть поїхати на ніагарські водоспади у вівторок-середу. Ми вирушаємо з Оттави тому якщо вам це пасує то пишіть у приватні повідомлення
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
Всем доброго вечера. Очень нужна помощь. Может кто то сможет подсказать. Мне пришла посылка из Украины в Оттаву, но ее не доставили, предполагаю что в адресе была сделана ошибка и указан украинский номер. Канада пост. Обратилась на ближайший склад и на горячую линию, везде один ответ - посылка возвращается отправителю, при том она все также находится в Оттаве, но ее не могут отдать потому что уже наклеяли наклейку для отправки в Украину. "Все пропало - ничего сделать нельзя!" Подскажите, может кто то имел опыт общения с Канада пост? Куда можно обратится для возврата посылки мне? Заранее благодарю за помощь)