Ukrainian Ottawa
-
Подскажите пожалуйста, сколько обычно, ориентировочно, стоит страховка дома при аренде? Я так понимаю, она обязательна?
-
Ми замовляли в компанії apollocover вийшло 170 доларів за 12 місяців. Все онлайн можна оформити і сплатити.
-
Contact me if you are interested in using USDT in online part time job and get free daily profit
-
170 Дол на рік, оплата щомісячно. Square One (squareone ca)
-
Інформація для батьків
-
Где его можно получить?
-
Олег Самохвалов, canadamania в інстаграмі
-
Добрый день! Возможно кто то знает иммиграционного консультанта который компетентен по вопросам CUAET визы и который находится в Оттаве?
-
Спасибо! Напишу ему
-
Була сьогодні в стоматолога. Вже три години в шоці. Лікаря мені порадили знайомі, бо шукала того хто спілкується однією з мов, яким я вільно володію + були гарні відгуки(які ж тоді лікарі погані боюсь уявити) . Я чекала місяць на прийом, записана на 10 ранку, працюю в нічну зміну тож не спала щоб не пропустити час,. Знаходиться він дуже далеко (3 пересадки і 2 години часу), тож взяла таксі. АЛЕ ЯКА РІЗНИЦЯ, ТО СПЕЦІАЛЬСТА Ж ЇДУ, не шкода грошей. В кабінеті спочатку мною займалася асистент, лікаря взагалі не було в приміщенні, після того як мені зробили знімок вона пішла і я сиділа 5 хв тупо сама в кабінеті. Потім нарешті з'явився лікар, сказав що зуб будемо видаляти і ставити імплант Кажу нема питань, ви лікар вам краще видно. І тут, шедевр, каже : В МЕНЕ ЗАРАЗ НЕМА ЧАСУ, приїдеш наступним разом, і ми тобі видалимо зуб. Як може не бути часу коли в пацієнта назначений апоінтмент?!?!!!?!? Я з ночі, нема сил не сперечатися ні шось доводити, не вимагати. Кажу ОК, іду на рецепції, мені назначають наступний прийом знов через місяць. І я плачу 131 долар за ЗНІМОК. І замовляють вже друге таксі, знов за 30 баксів шо поїхати додому. Історія про те, як я заплатила в сумі 200 доларів за знімок і три хвилини уваги його величності... Простіше додому злітати і там зробити повний чекап..
-
В різних благодійних організаціях, таких як Catholic Centre for Immigrants (219 Argyle ave) та YMCA (Isabella st.)
-
Дуже шкода за твій досвід, я вже лікувався 4-5 разів в завжди супер було Часами і правда треба чекати більше двох тижнів на запис..
-
Ви ще не багато заплатили. Я платила ДИТИНІ маючи страховку 333 долари за знімок купу часу очікування та 2 хвилини уваги лікаря, який сказав що наступного разу будемо лікувати зуб а наступного разу через 4 місяці той зуб взагалі видалили.
-
Но в новому зафіксовано що є другий (старий) паспорт, не проблема?
-
Вітаю! Підкажіть, чи обов’язково здавати в українське посольство в Канаді старий паспорт що закінчився, і чи буде штраф якщо не здати?
-
Просто попередили, що як закінчиться старий паспорт обов‘язково потрібно здати, тому і питаю…
-
Є відмітка і там і там.
-
В новому нічого не фіксується. Можна мати два паспорти за законом
-
Привіт, давно хотів потрапити в США? - Є можливість по програмі Uniting For Ukraine(U4U) 🇺🇸 🇺🇦 Звертайтеся в лс
-
Я робила новий паспорт дитині, бо старий був вже не дійсний. І коли здавала документи, вони то і зробили. Ще вони там серійний номер вирізають.
30 Jan 2023, 02:32
11957/28062
32 minutes ago