Ukrainian Ottawa
-
В аеропорту
-
А діти до 18-ти років біометрію мають проходити?
-
Не впевнений що для цього потрібно , але стаді перміту мені здається достатньо
-
Всі хто старіше 14 можуть працювати
-
Огляд бюджетної квартири в Оттаві за $1,700 за місяць від ріелтора Olga Richer.
-
Я читала, що після 14 можуть працювати канадці, а емігранти з 18. Але вже незнаю де правда.
-
Підскажіть якісь документи потрібно подавати в школу чи можна просто сказати який клас дитина закінчила?
-
Доброго дня. Чи можна в Оттаві в посольстві України замовити новий закордонний/національний паспорт України?
-
Або як варіант, що скоро і тут почнуть надавати таку послугу, бо судячи з останніх постів попит є
-
Це погано, бо якби він закінчився в період військового стану, то він вважається дійсним, а як раніше, то треба міняти. Можна зʼїздити в Європу і зробити в ДП Документ внутрішній паспорт, можливо можна оформити довіреність на знайомих і вони б забрали і відправили Вам в Канаду
-
Я просто прочитав сьогодні, що для подачі на PR треба і переклад внутрішнього паспорту, а мій вже 2 роки як прострочений
-
Закордонний так, національний- це внутрішній паспорт громадянина України? Якщо так, то ні, лише закордонний
-
Дякую
-
Підкажіть будь-ласка чи потрібно фотографуватися дитині на мед страховку дитині 4 роки.
-
Ні, можна оформити без присутності дитини
-
Доброго дня,я майстер манікюру зі стажем 2 роки,шукаю роботу в салоні,бажано район Каната
-
👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
-
А як може внутрішній паспорт прострочиться?
-
Скажіть будь ласка красний крест на якому єтажі знаходиться для українців.
-
В книжечку треба вклюювати фото раз на якийсь час, якщо не вклеїв вчасно, то просрочений Айді картка якщо не помиляюсь на 10 років дається, по спливу терміну теж просрочена
30 Jan 2023, 02:32
12007/27920
about 7 hours ago