Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Millionerrrr
    wrote on last edited by
    яка у вас ціна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5823548122T Offline
    t5823548122T Offline
    Лина Тарасова
    wrote on last edited by
    Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • t802924455T Offline
    t802924455T Offline
    Olya Savojskaya
    wrote on last edited by
    Привіт, Я Ольга, я сертифікований майстер з ламінування вій. Хочу запропонувати вам дівчата, італійську косметику In Lei. 🌷Неймовірну туш, яка зробить ваші вії ще довшою, вона не алергічна, особисто я їй користуюся і це кохання з першого погляду 🫶🏻 🌷Мус для очищення макіяжу та догляду за вашими віями (також нарощеними) 🌷Масло для ваших вій, після якого вони ростуть ще швидше. Дівчатка, встигніть себе побалувати! З усіх питань пишіть у Direct 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t6137097555T Offline
    t6137097555T Offline
    Kendrick William $7
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena Baykal
    wrote on last edited by
    Усім доброго дня! Якщо хтось летів через Франкфурт(чи інші німецькі аеропорти) з тваринами, чи вимагали у вас тест на антивірус від сказу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    agekbateh
    wrote on last edited by
    не вимагали, але в Канаді спитали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena Baykal
    wrote on last edited by
    А у вашої тваринки був зроблений цей тест? Тобто не саме щеплення, а тест на антитіла?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5823548122T Offline
    t5823548122T Offline
    Лина Тарасова
    wrote on last edited by
    Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Я летела,это ж был транзит,только подержали переноску в руках,типа взвесили,спросили:,,кот?")
    1 Reply Last reply
    0
  • t993335475T Offline
    t993335475T Offline
    Dann
    wrote on last edited by
    Завантажте Sendwave або MoneyGram, а потім DM для платежів
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130611211T Offline
    t1130611211T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Дівчата, скажіть будь ласка хто звертався до жіночого доктору у Оттаві. Напишить мені будь-ласка де та як довго чекали опойнмента. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    В мене був зроблений тест на антитіла, його дивилися в Болгарії, коли я брала сертифікат здоров’я для вивозу тварини. Але потім нічого з тих доків не перевіряли, тільки саме щеплення
    1 Reply Last reply
    0
  • t2079735533T Offline
    t2079735533T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Можливо є хтось тут, чиї дітки ходять до школи в Канаті J.Donohue Public School або St. Isabel Catholic Elementary School Поділіться досвідом, будь ласка. Наразі обираємо між цими двома. Буду дуже вдячна за будь яку інформацію. Дякую 😊 Усім гарних вихідних.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Англійська та французька мова онлайн від мовної школи EDUCADO🥑 📍Вартість індивідуального уроку: від 375 грн/60 хв Рівні: А1-С1 ✅Є безкоштовний пробний урок 📩Якщо цікаво, пишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    agekbateh
    wrote on last edited by
    так був зроблений
    1 Reply Last reply
    0
  • t181796057T Offline
    t181796057T Offline
    Ксюша
    wrote on last edited by
    Добрый день! 19.06 запускаю интенсив по таргету! Длительность 7 дней. Идеальная программа, после которой вам не нужен будет таргетолог! - Как самостоятельно настроить рекламу на профиль - как привлекать клиентов на свои услуги Идеально подойдет для бьюти сферы, фотографов, преподавателей иностранных языков. Пишите в директ - скину программу
    1 Reply Last reply
    0
  • t6184828073T Offline
    t6184828073T Offline
    Natasha
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Stepanov
    wrote on last edited by
    Шановні підкажіть, будь ласка, хто міняв стаді перміт? Де і як ви це робили? Біометрію треба здавати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Підскажіть будь ласка чи є тут хтось в кого сахарний діабет, чи у родичів. Як зі страхуванням та медичною допомогою( чи покриває медикаменти, інсулін, тощо.)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Зараз в процесі, буквально вчора подали заявку, на біометрію записались
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.