Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 64.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Iltar
    wrote on last edited by
    Ищу сожалению в последний момент на сегодня кого-то который может приехать на дом и сделать стрижку не тяжелую без вклада для женщины и для мужчины к тому же ищем кого-то который может приехать также сделать педикюр и маникюр. Находимся около музея войны недалеко от парламента
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alinka Halaiko
    wrote on last edited by
    Ооо, ці витрати багато від чого залежать (які права G2 or G full, працюєте на машині чи просто використовуєте щоб доїхати до роботи, де живете та який кілометраж, машина ваша придбана чи в лізі і тд)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Дійсно багато нюансів)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Чи грає хтось в футбол у Канаті?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6156672494T Offline
    t6156672494T Offline
    Apple
    wrote on last edited by
    Ви знаходитесь не в Україні, а хочеться зробити приємне родичам, які залишилися на Україні.  (Дні народження та інш. свята)                                                                                                           Пропоную Вам придбати у мене мильний букет, такий букет точно не зав'яне!  Відправляю букети по всій Україні з м. Миколаїв. Відправка по світу також можлива, пишіть у телеграм     + 380679878434 Ціна за букет 6-10$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ashley Wu
    wrote on last edited by
    Our international Fellowship are preaching the Truth(revealed Word) from Genesis to Revelation. You are going to know how to prepare the Second Coming of Jesus in our courses ! ! It's our mission from God. We are commanded to teach in accordance with the Bible only. I promise you will definitely earn a lot. It's free of charge too , see Revelation 22:17😇😇😇 Looking forward to your reply, even it will be a reject.😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ashley Wu
    wrote on last edited by
    Nice to meet you! Sorry to bother! Good news from God! I am Ashley, a missionary and also a servant of God, sending this InvitationIn of our Bible Study to You. How lucky you are🥰 Hope you are moved by Holy Spirit and join us.😘
    1 Reply Last reply
    0
  • t504065602T Offline
    t504065602T Offline
    Sándor
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Мене звати Саша. Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та на сайтах. Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю. Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування. Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація. Аналізи, статистики та надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви могли самі запускати на себе рекламу. Більше інформації в особисті)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5933381883T Offline
    t5933381883T Offline
    Happy
    wrote on last edited by
    Hello everyone , have a nice day.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5904038138T Offline
    t5904038138T Offline
    Katherine George
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t6184828073T Offline
    t6184828073T Offline
    Natasha
    wrote on last edited by
    Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • t831956001T Offline
    t831956001T Offline
    Віта Зайшла
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо на Ukrainian.us – новий портал, створений спеціально для українців, що проживають у США та Канаді! Ми хочемо зробити ваше життя за кордоном простішим та зручнішим, надавши все необхідне на одній платформі.   На Ukrainian.us ви знайдете роботу, житло, новини та корисну інформацію для українців, щоб швидко та легко адаптуватися в новій країні. Ми також раді запропонувати вам можливість слухати українські радіостанції, включаючи популярний Kiss FM.   Якщо ви цікавитесь бізнесом, то ми запрошуємо вас стати частиною нашого українського бізнес-форуму та дізнатися про нові можливості для професійного розвитку. Розміщення оголошень на нашому сайті абсолютно безкоштовне, тому ви можете вільно ділитися інформацією про свої послуги або продукти з іншими українцями в США та Канаді.   Приєднуйтесь до нас на Ukrainian.us та почніть користуватися всіма можливостями сайту вже сьогодні! _________________________ Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5929962565T Offline
    t5929962565T Offline
    MPlane
    wrote on last edited by
    Ontario! Дешеве страхування на авто для українців які прилетіли за програмою CUAET якщо є : Ворк Перміт CUAET* (обовʼязково) Права водія (G-Full) Українські права (досвід більше 10 років бажано) Це має бути перше страхування авто в Канаді*
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130808426T Offline
    t1130808426T Offline
    Olga Zvonok
    wrote on last edited by
    Всім гарного дня! Потрібна допомога, щодо "evaluation diploma". В мене диплом старого зразку (закінчила в 2011 році, все лише українською мовою). WES пише, що вони приймають пакет документів перевірений "Інформаційно-іміджовим центром" який фізично знаходиться в Україні. Підкажіть хтось вже завершив "еvaluation diploma" старого зразку, дуже прошу вашої поради, мені диплом потрібно відправити в Україну? Чи я щось не вірно зрозуміла. Я трохи "глуповата" в цьому питані 😵‍💫, не можу скласти все разом. Заздалегідь вдячна!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1181273337T Offline
    t1181273337T Offline
    Jenny
    wrote on last edited by
    В інф-імідж центрі все робиться онлайн. Ви робите на їх сайті свій профіль, далі вони зв'язуються з вами та вирішуєте питання. В мене диплом 2008 року, я думала зробити лише через ВЕС, це вам у ВЕС написали, що тільки через інформ-імідж центр?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Добрий день, нагадайте, будь ласка назву місцевого blabla car🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t676339089T Offline
    t676339089T Offline
    Светлана Форманова
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Була інформація в стрічці, що провінція Онтаріо повертає гроші за медогляд. Куди звертатися? В кого є цей досвід? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1985564099T Offline
    t1985564099T Offline
    Serhii Kasianiuk
    wrote on last edited by
    Добрий день, підскажіть будь ласка чи можна укласти шлюб громадянам України у Канаді, і де це можна зробити? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    poparide
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130808426T Offline
    t1130808426T Offline
    Olga Zvonok
    wrote on last edited by
    Так, це було написано на їх сайті в процесі реєстрації ("перед подачею прочитайте умови") і далі було написано про центр. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags