Ukrainian Ottawa
-
G2 це вже практичний тест з водіння але без хайвею. З G1 ви не можете їздити самостійно, тільки під наглядом водія з G full.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (700 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка цікавить вас, чи буде вам цікаво, що передбачає розміщення інформації про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати,
-
Work Authority, Mister Safety Shoes
-
Дівчата, Всім привіт! Я вирішила створити канал для українських дівчат в Оттаві. Якщо хочете доєднатись, напишіть я вам відправлю канал в особисті, адже За правилами цієї групи, я не можу тут давати посилання. Ось для чого сам канал: 🎀Тут ви можете розповісти про себе як про майстра щоб інші про вас дізнались. 🎀Тут ви можете запитувати поради у інших дівчаток з різного приводу. 🎀Тут ви можете радити майстрів яких відвідали, розповідати про цікаві місця та події які радите відвідати в Оттаві тощо. 🎀Можливо цей канал допоможе комусь знайти подруг. 🌸🎀ТІЛЬКИ ДІВЧАТА🎀🌸
-
Доброго дня шановні учасники групи Підкажіть будь ласка чи можливо знайти спонсора для переїзду,щоб була праця з проживанням.. Заздалегідь вдячна ❤️
-
JOB OFFER Hi, I'm Jurisdiction. I have a job. I was wondering if you would be interested in posting rental properties online using your Facebook account. I pay weekly ($500) or every two to four days ($250) via PayPal, Payoneer or directly to your bank account. You post at least 2-4 properties per day. I need an assistant to help me rent out real estate online twice a day and earn $500 weekly, no experience needed, just send me an inbox so we can get started, message me now
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку