Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 64.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6296293281T Offline
    t6296293281T Offline
    Sam
    wrote on last edited by
    Oh wow
    1 Reply Last reply
    0
  • t6014360922T Offline
    t6014360922T Offline
    Blessing George
    wrote on last edited by
    ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (700 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Накидайте, будь ласка, список корисних подкастів, відео та блогів які стосуються кар'єри та пошуку роботи в Канаді на укр., рос., та англ. мові дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5880661486T Offline
    t5880661486T Offline
    Cassandra Gold
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка цікавить вас, чи буде вам цікаво, що передбачає розміщення інформації про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати,
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Olya tv блог на ютубі україномовної дівчини, вона вже отримала пр з сімʼєю та розповідає про цей шлях, про роботу та про побутові нюанси.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина Кандибальська
    wrote on last edited by
    Work Authority, Mister Safety Shoes
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Дівчата, Всім привіт! Я вирішила створити канал для українських дівчат в Оттаві. Якщо хочете доєднатись, напишіть я вам відправлю канал в особисті, адже За правилами цієї групи, я не можу тут давати посилання. Ось для чого сам канал: 🎀Тут ви можете розповісти про себе як про майстра щоб інші про вас дізнались. 🎀Тут ви можете запитувати поради у інших дівчаток з різного приводу. 🎀Тут ви можете радити майстрів яких відвідали, розповідати про цікаві місця та події які радите відвідати в Оттаві тощо. 🎀Можливо цей канал допоможе комусь знайти подруг. 🌸🎀ТІЛЬКИ ДІВЧАТА🎀🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volkswagen Taureg
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановні учасники групи Підкажіть будь ласка чи можливо знайти спонсора для переїзду,щоб була праця з проживанням.. Заздалегідь вдячна ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Luis Williams
    wrote on last edited by
    JOB OFFER Hi, I'm Jurisdiction. I have a job. I was wondering if you would be interested in posting rental properties online using your Facebook account. I pay weekly ($500) or every two to four days ($250) via PayPal, Payoneer or directly to your bank account. You post at least 2-4 properties per day. I need an assistant to help me rent out real estate online twice a day and earn $500 weekly, no experience needed, just send me an inbox so we can get started, message me now
    1 Reply Last reply
    0
  • t6184828073T Offline
    t6184828073T Offline
    Natasha
    wrote on last edited by
    Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IG
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, хто має табличку - IMM0150 Details of Police Service table ❗️❗️❗️ У мене не грузиться. Adobe reader нової версії не допоміг(
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Там десь я довго клацала щоб обрати опцію відкрити в додатку (не онлайн) і вийшло, точно не пам’ятаю як. Онлайн писало якусь помилку
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Спробуйте скачать і відкрить через адоб рідер додаток. Тобто щоб не онлайн відкривать. Мені онлайн інші форми теж не давало відкрить. Можливо допоможе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IG
    wrote on last edited by
    Дякую. Спробую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, десь кілька днів тому бачила календар розваг на літо для дітей від YMCA, не можу знайти, якщо хтось зберіг, поділіться, будь-ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Всім добра! Хто брав телефон зі знижкою у fido? Як це працює? Чи буде він залочений під файдо тільки? Є якісь нюанси? Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Я доєдналася, тільки там не має можливості писати повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Підкажіть хтось отримував поштового листа з Польщі, скільки часу це зайняло у вас?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Це ви чекаєте zaświadczenie o niekaralności ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Думаю до місяця. Вони не спішать. У мене я видрукуване щ системи засвядяеніє, але думаю воно не підійде на пр…теж треба листа писати виходить
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags