Ukrainian Ottawa
-
Добрый день. Приглашаю на занятия английского языка. 📚🇺🇸 Преподаю всем уровням. Беру на занятия как детей так и взрослых. Занятия проходят онлайн. Сейчас идёт набор на индивидуальные и групповые занятия. Пиши в директ+ , я подберу программу для тебя Жду новых учеников❤️
-
Насправді тут набагато легше зняти житло ніж в Україні. По перше тут за послуги рієлтора платить лендлорд, а рієлтор на вашому боці та допомагає і намагається врахувати всі ваші потреби та нюанси при пошуку житла. Ми особисто шукали квартиру з 4-х запропонованих варіантів ріелтором від просмотру до підписання договору зайняло 1 тиждень. Головне щоб у вас був робочій контракт і можливість підтвердити банківськими виписками наявність грошей, цього достатньо щоб зняти житло. Також житло тут набагато краще по якості ніж в Україні. Басейн або спортзал в будинку це норма, а не привілегія.
-
Така група в телеграм вже є
-
Urgently looking for a part time virtual personal assistant. This is a remote job that will only take few hours of your day, 3 to 4 hours daily job and the duties would include: • Review, evaluate and distribute all incoming and outgoing mail; • Interact with financial institutions with respect to making deposits and clients satisfaction; • Maintain a high level of confidentiality in all interactions; • Going to store once in a while when required etc; • Assist in recruitment as required Very low stress job with no prior experience needed. Experience in Personal Assistant is a plus but not required as this is a home based office work only available for people currently in canada 🇨🇦 . PAY : $500weekly PM for more information…send PM on my Email ➡️ [email protected]
-
Мені перший раз пощастило дали допомогу. Другий раз подала. Вчора відмовили. Теж кажуть ви за цей місяць заплатили у вас немає надзвичайної ситуації.
-
У мене хороший спеціаліст. Порадила податися ще раз пізніше після дати оренди. А та що записувала на співбесіду ще та бабайожка( рази 4 сказала що шукай дешевшу оренду.(
-
Одноразову. Скільки не вистачало до оплати оренди.
-
Ну,,,я дуже потрібний😀 робітник😀.....шкода,але писала тому що якось люди допомагають один одному,,,,,
-
Привіт, а є тут хто з електриків хто б міг подивитися щит електричний та пакетний вимикач? Бо вибивае прилади на кухні і зараз він не вмикатися і родина без розеток на кухні третій день вже. Відповідальне агенство в якого арендуемо та власник кажуть що все добре з перемикачем і відмовляються міняти перемикач... Далі просто ігнорують наші листи та дзвінки... Може хто може глянути та якщо треба замінити перемикач? Заплатимо....
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка цікавить вас, чи буде вам цікаво, що передбачає розміщення інформації про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати.....