Ukrainian Ottawa
-
Деяку інформацію маю, пишіть в особисті, з радістю поділюсь інформацією.
-
Все залежить від провінції. В Онтаріо треба навчатись 6-7 тижнів. Вартість приблизно 7000$. Але для початку треба здати ряд тестів включає отримання прав категорії G full. Я зараз як раз займаюсь цим питанням теж.
-
А чому так дорого, я знайшов школу в Оттаві дешевше? Чи крім навчання ще є якісь додаткові витрати?
-
6 тижнів навчання і $10 000
-
Так, тільки на смітник, нажаль. Користуватися протермінованим кріслом заборонено
-
Зараз навчання на автоматі та механіці коштує по різному.
-
На автоматі? Навіть не думать за таке, бо потім будеш роками шукати свою першу роботу
-
Там перші 2 тижні онлайн навчання, а потім має бути 4 тижні на дорозі, але ці 4 тижні розтягнулись на 8. Треба це також враховувати
-
Зрозуміло, зараз навчання на автоматі коштує трохи дешевше. А ви навчались в англомовній школі чи знайшли російськомовну?
-
Точно, $8500 було навчання минулого року в Оттаві, то я ще врахував свої дальні поїздки і бензин на трак, коли він коштував $2/літр))
-
Дякую! про заборону ніде не побачив а вот щодо НЕ рекомендовано такє є (
-
Дякую. Тоді буду навчатись на механіці. А яку школу порекомендуєте а Оттаві? Бо я поки що тільки звʼязувався з TTDS.
-
Ну так не вздумай брати автомат, то інша ліцензія...тебе потім нікуди не візьмуть
-
TTCC, в них є сімулятор в школі, на якому ти навчишся їздити, поки не перейшов на дорогу в справжній трак
-
Була у мене така ж ситуація. Вибивало один автомат. І не вмикався. Мені порадили перевести його до упору в бік, а вже потім ввімкнути (перевести в протилежний бік). У мене спрацювало. Зафіксувався. Правда іноді все одно вибиває, але повторюю цю процедуру. Може вам допоможе, як тимчасове рішення
-
Дякую, ми так робили кілька разів, але зараз вже не хоче вмикатися зовсім... Мабуть треба міняти, але орендодавець морозиться.... Хочу поміняти та вирахувати з орендної плати, хай потім скаче, ми попереджали.....
-
Та я начебто вмію, більше проблема з тим що в мене низький рівень англійської, тому більше хвилююсь за притрип.
-
Доброго дня Чи хтось без черги приїджав в посольство України робити засвідяення копії?
-
Ontario! Дешеве страхування на авто для українців які прилетіли за програмою CUAET якщо є : Ворк Перміт CUAET* (обовʼязково) Права водія (G-Full) Українські права (досвід більше 10 років бажано) Це має бути перше страхування авто в Канаді*
-
Доброго дня! Знаходжусь в пошуку кімнати з 1-15 липня на довгострокову аренду (бажано downtown/centretown). Бюджет до 900cad. Можливо хтось знайшов хороший варіант і шукаю собі сусідку) Дякую
30 Jan 2023, 02:32
12446/28110
about 12 hours ago