Ukrainian Ottawa
-
Наприклад я був в Україні останній раз в минулому році, і нещодавно замовив довідку в посольстві України, і за правилами цієї програми вона буде дійсна навіть якщо я через 2 роки тільки буду подаватися, якщо до цього часу я не повернусь і не буду жити в Україні 6+ місяців
-
Ось умови щодо довідок про несудімість для міграції в Канаду по Express Entry applications Ви повинні додати довідки з поліції , коли подаєте заяву на постійне проживання. Наша онлайн-система запитає довідку з поліції для: ви та члени вашої родини , яким виповнилося 18 років і кожна країна, в якій ви (або член родини) перебували протягом останніх 10 років протягом 6 місяців або більше поспіль Поліцейські довідки мають бути відсканованими кольоровими копіями оригінальних довідок. Завірені чи неавторизовані копії не приймаються, і вашу заявку буде відхилено.
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
По логіці все повинно бути ок, я так саме в Шотландії буду замовляти, я думав ви робили документ через укр нотаріуса і тд, з цим би були проблеми
-
Я може не так висловився. Для Польщі я робив довідку так як на сайті польському написано, тобто роздруковував шаблон і підписував його від руки і потім відправляв поштою, після цього чекав поки вони мені назад пришлють зі своїми печатками та підписами. Тобто це оригінал довідки, бо ще можна в них онлайн замовити, але тоді ні підписів ні печаток не буде і як я зрозумів така довідка не підійде при подачі документів.
-
Шановне панство, де в Оттаві можна завірити довіренність для України? Дякую!
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
🌍«Canadian Museum of Nature» Ця велична баронська будівля містить одну з найкращих у світі колекцій природознавства , яку величезний музей оживляє завдяки сучасним інтерактивним експонатам . Тут є вражаюча колекція скам’янілостей , повний скелет синього кита та відмінний запас скелетів і моделей динозаврів . 📍240 McLeod Street Ottawa, Ontario ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦 Українці Оттави в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook ГРУПА В FACEBOOK 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Доброго дня ,хтось знає де можна взяти сигарети Canadian Lights зараз ?Буду вдячний
-
У Оттаві традиційні ігри червоно-чорних супроводжуються прольотом двох F-18 Hornet.
-
Ottawa Redblacks sport team
-
Червоно-чорні - це хто?
-
ПОШУКУЮ ВИЩООПЛАЧУВАНУ РОБОТУ ОНЛАЙН-РІЕЛТОРА Працюйте вдома та заробляйте 500 доларів на тиждень. Шукаю простого особистого помічника, якому я можу довіряти, досвіду не потрібно, напишіть мені «Так» для отримання додаткової інформації