Ukrainian Ottawa
-
Рискуйте и торгуйте, вы никогда не пожалеете, торгуя на этой торговой платформе, вам не нужно использовать каждую возможность как мошенничество, поскольку вы можете видеть, что она не доверяла мне, но у нее была вера, чтобы торговать, и она успешно вышла, и теперь она благодарит меня
-
Напишите мне сейчас и начните торговать, и вы успешно выйдете, доверьтесь процессу
-
спроси меня как
-
другие ищут способ заработать деньги, вы здесь, нарушая мой покой, не так ли, как люди могут заинтересоваться этой платформой, глупый человек?
-
ты дурак, что заставляешь админа очищать меня, ты навсегда останешься бедным, я обещаю тебе
-
вынеси меня
-
иди уже отсюда
-
Я чувствую себя хорошо, говорю правду, бедняжка, вот почему ты думаешь, что каждая возможность - это афера, которую мы все знаем.
-
Я есть видеть тибя очинь вумний, як вівця
-
Публікую ще раз. Кому потрібно прочитає та скористається. Looking for an experienced PSW/ UCP/ Nursing student or a foreign trained nurse/ MD for night position (11 pm -7 am ) East end retirement home. Vulnerable sector police check, TB test, CPR required. Please apply with resume. E-mail: [email protected]
-
Доброго дня. Можливо хтось підкаже куди можна звернутись . Потрібно знати людину в Оттаві, подругу дитинства моєї бабці . Вона проживає в Канаді , в Оттаві
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Найбільш що важливо це район та які батьки та студенти ходять в католицьку або «public» школу. Само навчання приблизно однакове, на вступ університету не залежить. Дивіться яка школа новіша. Та буде мати напевно трохи кращі умови. Почитайте які кружки є в школі, щоб сину було легше знайти друзів. Залежить теж від району. Бо податки з району йдуть на школу. Відповідно якщо ваш район більш заможній то школа буде мати трохи більше резурсів.
-
Доброго ранку. Багато факторів: В Канаді по віку маєте йти в наступний клас порівняно з Укр школою З 9 класу починається супер важливе навчання (мати 30 кредитів, складений літерасі тест, волонтерські години, онлайн кредити інколи) яке є складним для канадців (бо в більшості 1-6 клас не вчаться а за 7-8 клас хто зрозумів що треба працювати лише ті 40% й отримають дипломи хай скул. Навчання +- однакове але й різне водночас.