Ukrainian Ottawa
-
Те, що це одна з візових умов, я знаю. Я саме уточнювала часові терміни. дякую за відповідь!)
-
Дякую за відповідь!) у кожного своя ситуація
-
Ця інформація існує в офіційних джерелах?
-
Для тех, кто хочет подучить Англ. (Бесплатно первые 5 уроков, далее $10 долларов в месяц за доступ ко ВСЕМ урокам!) с любого уровня! Весь видео курс всей грамматики и базового словарного запаса состоит из 51 урока! Лёгкое и простое объяснение! Телеграм: Estep_by_step
-
Плюс, мені цікаво, багато хто каже, якщо виїхати більше ніж на 90 днів, то будуть проблеми. Чисто з точки закону, що вони можуть мені пред’явити? Віза в паспорті дійсна, дозвіл на роботу є. Подивляться на мене з невдоволеним виразом обличчя?))
-
Ми всі приїхали за спеціальною програмою, це написано в Ворк Перміті, якщо людина очевидно зловживає системою приймаюча країна може прийняти міри.
-
Я це все знаю, сама живу за кордоном більше 12 років. Моє питання стосувалося саме офіційної інформації бо сама ніде не знайшла. Дякую за коментар
-
Wise
-
У CIBC chequing account дозволяє робити безкоштовні міжнародні платежі
-
Приветствую! Вы ищете быстрый и эффективный способ улучшить свой разговорный английский? Присоединяйтесь к нашему бесплатному онлайн-интенсиву 🇺🇸 и увидите результаты всего за три дня 💬. Хотите знать больше? 🤔 Пишите нам в личные сообщения.