Ukrainian Ottawa
-
в Канаді можна обрати в який клас піти, тобто нижчий ніж за віком ? ми в інших країнах такого не бачили, там було точно за віком.
-
Я зміг
-
У нас такий саме досвід. Пройшла дитина тестування (анг. і матем) і пішла клас-в-клас. Просто в 11-му класі ій дали математику 12-го. А з біології, хімії, фізики тестування не проводиться, тому програма 11-го. І в групі українських дітей, а вони в різних школах, жодного не відправили в клас вище, навіть тих, хто просився. Може коли місць не вистачає відправляють не за віком?
-
Я також була здивована бо в Угорщині мали інакший досвід - на клас назад (бо мови немає) 🫣. За статистикою 40% учнів отримують диплом про закінчення школи (саме диплом!) ось чому мене дивувало довгий час питання роботодавців чи є диплом про закінчену школу (тут він не у всіх є)😱
-
Дійсно «якось» В Україні із 100% випускників шкіл йде 80% до вишів,а 20%працювати,а тут навпаки і медицина цьому доказ..
-
Ну тоді у наших дітей конкурентів менше буде 😁. Особливо, якщо буде змога отримати місцеві ціни на післяшкільне навчання
-
І толку з того? Май же ніхто не працює по професії, маймось пів життя в пошуках себе
-
в мене знайомий квашені огірки приносив викладачеві аби отримати залік
-
аналогічно. який сенс в вищій освіті, якщо ти нічого не знаєш?
-
Типу це добре, що стільки з вищою освітою. Як згадаю свою группу - деяким і пту було багато. І толку що вони вчилися і хабарі носили за екзамени?
-
по друге - так само більша сама не мають досвіду
-
Думаю, що і тут можна знайти. В Україні теж біда з медициною. І якщо б не знайомі лікарі (друзі родини), то особисто я б давно померла кілька разів
-
не заплатиш - не полікуєшся
-
по перше в Україні лікарі беруть хабарі
-
Я нікого не збираюсь переконувати,в кожного свої погляди,але як на мене,то перший факт на лице- медицина,її не просто не має в Канаді,вона відсутня ,бо не має спеціалістів,а чому??! В Україні з цим проблем не має,може хтось і за сало вчився ,але проблем знайти нормального лікаря не має.
-
типу дуже погана країна, але лишуть тут жити і нехай ще 3000 мені заплатять
-
Скажіть, що дуже погано і приймуть скоріше. Уся Європа так лікується
-
не розумію чого сидіти в Канаді і обсирати її
-
В Україні не сидять по 8годин к чергах ,щоб попасти до лікаря
-
як вам так подобається Україна - вертайтесь до неї
30 Jan 2023, 02:32
12744/27851